Életiskolája, Asztrofizikai fakultás
(Vizsgaanyag)

I. Az Univerzum hatalmas. Hosszú hetekbe, akár hónapokba telik az egyik végéről a másikba eljutni.

II. A földönkívüliek elsődleges célja, hogy petesejtet szerezzenek magyar kistelepüléseken élő nőktől, bolygójuk megmentésének érdekében. Elsőként az Androméda-galaxisban kutakodtak, de végül minden szempontból az újpesti illetőségű Takács Imréné Marika DNS-e bizonyult befutónak.

III. Másodlagos küldetésük, hogy információt szerezzenek hetekig/évekig manórobotokkal kiválasztott, megfigyelés alatt tartott fél-analfabéta célszemélyektől, akik az egész XXI. század technológiájából csak a villanykörtét értik. (Nem.)

IV. Körültekintően titkolt civilizációjuk létezésének kiderülését kizárólag a teátrális körülmények között megszerzett emberi májdarabok érdekében hajlandóak kockáztatni, a számtalan kézenfekvő és diszkrét megoldás helyett.

V. Nem mellékesen céljuk a Föld vízkészletének megkaparintása, mert noha ők már feltalálták az elektromágneses burokból biztonságosan üzemeltethető antianyag-hajtóművet, arra még nem jöttek rá, hogy a világegyetemben köpésre vannak egymástól a gyakorlatilag teljesen vízből/jégből álló hatalmas égitestek, holdak, aszteroidák, amiknek a mienkhez képest ezerszerese és könnyebben megszerezhető a vízkészlete.

VI. Ugyanez igaz a teljes ásványkincs készletünkre, ami ugyan lófasznyi a több milliárd (számukra) közeli bolygóhoz képest, de buli itt, a Mariana-árok fenekén teljes titokban szívni egy pimf mennyiségért.

VII. További küldetésük, hogy lakatlan kőzetbolygóvá alakítsák csodás planétánkat, amiből ugyan semmi hasznuk sem származik, de remek móka, megéri a fáradságot.

VIII. Mellékesen rabszolgaként szeretnék tömegesen alkalmazni a (másrészről évek óta irtott) humanoidokat, mert Szabó Karesz okleveles műszerész képességeire égető szükség van, ahányszor a naprendszerükben a fúziós energiával működtetett bolygóhőmérséklet-szabályozó agrotechnikai diffúziógenerátorban elszáll egy biztosíték, mert a robot-szakszervezetek megerősödése óta lehetetlen megfizetni egy normális karbantartó droidot.

IX. Bolygónk meghódításának további indoka, hogy pár száz parszekkel távolabbról halálra idegesíti őket, hogy a szemükben ősemberi állapotban leledző lakosságunk egy jelentős része hisz Jézusban.

X. A fejlett idegen civilizációk pont olyanok, mint XVI. Lajos király udvara, csak mindenki furi ruhában álldogál egy nagy sötét helyiségben, ami teljesen le van burkolva szürke kerámia járólappal és senki sem kedves.

XI. A csillagok csak látszólag állnak össze-vissza az égen. 4,6 milliárd évvel ezelőtt az egyik hideg, gázzal teli köd addig torlódott és tömörült a megfelelő irányba, amíg a belsejében beinduló hidrogénfúzió az égboltunk olyan pozíciójában történt meg, hogy helyzetén keresztül Beának egyértelmű választ tudjon adni gyötrő párkapcsolati dilemmáira.

XII. Valójában a Szíriuszról származunk, de a minket itt letelepítő őseink nem számoltak azzal, hogy zsidók, demokrácia, tudósok és buzik is megjelennek itt idővel, így mielőtt végképp elszabadul miattuk a vérborzalom (civilizáció), már érkezik minket megmenteni Ashtar kapitány, Jézus férfi-klimaxos spanja.

XIII. A légkörünkbe berepülő földönkívüliek csészealjait monoton leleplezik bekapcsolt fényszóróik,
– egyrészt mert ezen szerkezetek technikailag praktikusan repülő Opel Corsák, amikben kizárólag az első és hátsó világításra lehet támaszkodni a kormánykerék mellett a sötétben.
– másrészt mert az Intergalaktikus Közlekedésrendészet szúrópróbaszerűen ellenőrzi az ufók világítását, és bitang büntetéseket osztogat szabálysértés esetén.
– harmadrészt pedig azért, mert lehet, hogy naprendszereken keresztül képesek közlekedni és több ezer évvel előttünk járnak technikailag, de attól még nem 100 százalék, hogy ismerik a radart, vagy bármilyen halogénlámpánál bonyolultabb navigációs szerkezetet.

XIV. Napunk mögött gonosz szándékú idegen űrhajók várakoznak, készen arra, hogy lecsaphassanak ránk. A megfelelő időpontra várnak, amikor senki nem veszi észre őket, tehát senki sem posztolja ki akciójukat a facebookra, mert attól az egész jól megtervezett inváziónak lőttek.

XV. A Hold másik oldalán, amely sosem fordul felénk, pálmafás luxusüdülőkben, kristálytiszta műkék lagúnákban múlatják az időt a gazdagok, mert gondolom, hogy hozzám hasonlóan ők sem komplettek, csak több a pénzük.

XVI. A Marson régmúlt civilizációk nyomait találták, de eltitkolják, mert minden sikeres eltitkolási esetnél, lett légyen az eltitkolás okának se füle, se farka, 5 dollárt utal minden zsidó számlájára a Nemzetközi Karvalytőke.

XVII. A NASA munkatársai évek óta a Földet világűrből elpusztítani képes fegyverek fejlesztésein dolgoznak. Ami ugyanaz a Föld, ahol a NASA székel, illetve ahol ők, az ezen a projekten dolgozó munkatársak, azok otthonai és családjai tartózkodnak.

(Más is érezte már úgy, hogy agyvérzést kap „Az ősi idegenek” című sorozat alatt?)

/Mariann Palankai/


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter