Összegyűjtöttem néhány csalhatatlan jelét a HH (háttérhatalom) összeesküvésnek. Sajnos normális embereknek erősen drogozni kell az észlelésükhöz, de léteznek szerencsések, akiknek alapállapotukban készség szinten megy.
A jelek:

1. Ha egy felhőnek nem normális az alakja: a normális felhőt Böbe néni lerajzolta az oviban, alapdefinícióként: világoskék háttér előtt egy hófehér ovális forma 7 puklival. Amelyik felhő nem így néz ki, az egy sötét mesterkedés eredményeképpen létrejött, nettó fenyegető anomália a fejünk felett.

2. Ha bármi az égboltra tekintve nem úgy néz ki, mint a Kisvakond kalandjai sorozat könyveinek illusztrációin: vagy ragyogó sárga Nap néhány bárányfelhővel (ahogy Böbe néni tudta), vagy éjjel, sarló alakú hold, hat fényes csillaggal. Minden egyéb nem szokványos dolog (pl. naplemente), mesterséges beavatkozás alapján létrejött égi jelenség , egyenlő veszély.

3. Ha az ember látóterébe kerül egy szöszmösz, logikusabb arra gondolni, hogy földönkívüliek dollármilliókkal lefizettek légitársaságokat és államelnököket repülőgép-tartályokból való halálosméreg-permetezésre, és nini egy darab molekula belőle, minthogy az virágpollen, szálló por, vagy ne adj isten szöszmösz lenne.

4. Minden folyékony halmazállapotú, több komponensű anyag, ami nem málnaszörp, húsleves vagy paradicsomszósz, az halálos vegyi anyag.

5. A szabadban tapasztalt minden légnemű halmazállapotú anyag, ami nem cigarettafüst, az gyanús. A vízgőznek a konyhában a helye. Mivel a természetben (főleg az égben) nincs rezsó, honnan lenne ott vízpára?

6. A viharra, zivatarra, dörgésre és a villámlásra az ókorban mindenféle nevetséges elméleteket gyártottak pl. hordókkal gurigázó istenekről. A felvilágosult modern ember tudja: HAARP.

7. A normális víz úgy néz ki, mint a Szentkirályi petpalackban. Ha esetleg egy utcai pocsolyában, csatornában vagy patakban zavaros alakban mutatkozik (és nem málnaszörp, húsleves vagy paradicsomszósz) akkor az mérgezett.

8. Humphrey Gainsborough, minden gyíkemberek origója küldte rá az emberiségre, 250 éve a gyilkos kondenzációs masinákat. Aminek alapelve persze nem létezik, csak ezzel a nevetséges óhéber harmatponti maszlaggal próbálják álcázni a kémlét. Tehát ha az ember „kondenzációt” (haha) lát, az bizonyíték.

9. Meg ott van ugye az a nagy dög repülőgép! Az becsületes módon nem maradna fenn a levegőben. Van ott valami svindli, különben úgy leesne onnan, mint az alma a fáról. Meg minek abból annyi? Nem létezik, hogy ennyi ember akarjon ide-oda utazgatni velük. Minimum a gépek fele csak azért repked, hogy kemlézhessen!

10. A tudósoknak már a szemük se áll jól. Amíg a tisztességes emberek dolgoznak, addig ők lustálkodva olvasgatnak, irkálnak „gondolkodnak”. A kapálás, a mozdonyvezetés az bezzeg munka! Ezek meg mindenféle sötét dolgon törik a fejüket, hogy tömjék a zsebüket, és híresek legyenek. Jobb, ha az ember előre fél, ha meglátja egy furmányos szerkezetüket. Jó abból még sose sült ki!

11. Az esővel, mint Centrális Fétissel kapcsolatos minden piszlicsáré esemény: erős, gyenge, közepes, van, nincs.

12. A közelgő halál bűzös lehelete: a meghűléses szimptómák.

13. És végül, de nem utolsósorban a szagok: a szagok, melyek régen nem ilyenek voltak, és egyértelműen jelzik, itt tényleg valami nagyon csúnya dolog folyik a háttérben.kisvakond

/Palankai Mariann/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter