Konteós altípusok

Sztárok születtek a hívők csoportjaiban. Olyan állócsillagok biztosítják a számunkra a napi vidámságot, mint Gézabá, Ágica.. Érdemes azonban tisztelettel adózni a (szinte) névtelen tagok előtt is, akik istentelen baromságaikkal kvázi katalizálják az eseményeket. Persze az ő szellemi képességeik sem haladják meg az ízeltlábúakét, a tudományhoz való viszonyuk nekik is aláásódott azon a ponton, amikor Laci bácsi, a fizikatanár, számon kérte rajtuk nyolcadikban a „mutass egy métert”, és nem ment, egyes. Természettudományos, kozmológiai ismereteik nem mélyebbek egy Disney kifestőkönyvnél, sajnos a magyar nyelvet sem sikerült elsajátítaniuk, és helyesírási készségük is egy magyarvizsla tudásszintjén mozog. Mindenesetre az alábbi típusokat találhatjuk meg a kemtardosok közt *:

1. A kőbuta háziasszony

A kőbuta háziasszony, akinek már a Gőgös Gúnár Gedeon is egy James Joyce. Debilisen rémüldözik minden hajmeresztő fikción, amit az elméjébe tolnak a hangadók. Neki minden egy gigantikus “Tényleg?”. Mivel egy teáscsésze a legbonyolultabb fizikai képződmény amit, – úgy ahogy-, megért a világból, simán elképzelhető a számára, hogy a nemzetközi nagytőke, Magyarországot kártevő bogárlárvákkal permetezi. Rövid idő alatt beilleszkedik a csoportba, és innentől ő is Nickelodeon szintű rajzfilmélményeiből ihletve talál ki saját, személyes életére törő, Hófehérke-hét törpe valóságalapú gyíkösszeesküvéseket. (Direkt az ő vízvezetékrészébe kevernek hashajtós-mérget.)

2. A passzív-agresszív rasszista

A passzív-agresszív rasszista, aki azért gyáva ahhoz, hogy belépjen a Magyar Gárdába (meg nem találna oda, meg nem képes begombolni rendesen egy mentét, meg nem tudja hova kell húzni a Martens bakancsot). Minden, ami szar a sorsában, (valójában ő maga), a zsidók és buzik bűne. Mivel saját életében egyetlen megveszekedett sikeres, működőképes, virulens dolgot sem tudott még összehozni (megszerezni egy melót, egy húsvér nőt/nem nyomi pasit, vagy egy Opel Corsát), ezért szerinte, csakis valami erkölcstelen és törvénytelen eszközökkel operáló zsidó-buzi-gyík szabadkőműves páholy tagjaként lehet valaki prosperatív. A McDonalds azért dübörög, mert a rohadékok függőséget okozó gyerekhúst darálnak bele, a gyógyszergyárak levajazták a Tescoval a mérgezett csirkemellet… Obama az ovális irodából személyesen irányítja a népirtást. Ha már ő néger, másnak se legyen olyan klafa.

3. Az izgága szociopata

Az izgága szociopata, akiben buzog a tettvágy. Minden órában felidegesíti magát a frissen hallott, tapasztalt reptillàn-gonoszságokon, és úgy érzi: cselekedni kéne. Szerencsére önnön anyagcsere folyamatai irányításán kívül semmire sem képes, de ezért, és csak ezért nem veszélyes. Naponta szövöget furmányos terveket a repülőgépek ellen és más ismert mérgezési tevékenység megakadályozására, de ezek nemigen mutatnak túl az alufóliasapka-készítés technikai bravúrján. Hagymázas terveiben szereplő levadászandó repülők utazóközönsége, számára vélhetően csak legoemberkék, mert kb. egy mezei nyúl szintjén van az empátiás képessége és realitásérzékelése.

4. A gyűlölködő emberbarát

A gyűlölködő emberbarát, aki pusztító haraggal a szívében próbálja megóvni az emberiséget. Mocskos szavakkal, vérgőzösen küld el mindenkit a rohadt ribanc büdös anyjába, aki nem érti, mekkora gonoszság folyik köröttünk, milyen becses kincsünk az élet és a SZERETET.

5. A ravasz okostojás

A ravasz okostojás, akin ugyan a másodikos környezetismeret tananyag (a fa részei) alaposan kifogna egy megmérettetés során, de az ő eszén aztán, hohó, senki nem fog túljárni. Számára a James Bond filmek minden eleme maga a valóság: dr. No itt él köztünk (tudja is hogy hol, csak nem akar beszélni róla) , az összes fegyver és kütyü hozzáférhető (a befolyásos gonoszoknak), a cselekmény, a konfliktusok és összeesküvések maga a realitás, csak nagyhatalmi nyomásra maradnak ki a híradókból. Zs kategóriás kalandfilmek dramaturgiai nyomvonalán haladva, saját kreálmány zavaros sztorikat agyal ki, vagy sző tovább, majd a bennfentes mindentudók lekezelő magabiztosságával osztja társait. Bármilyen agyament f@szság felmerül a csoporton belül, azt ő már évek óta tudta első kézből. Állítása, hogy a malajziai gépen eleve halottakat szállítottak, akár vicces is lehetne, de ez a szintű érzéketlen, ostoba korlátoltság már nem az.

6. A rinyáló paranoiás

A rinyáló paranoiás, aki ha bármi piszlicsáré rendellenességet tapasztal szűk környezetében (több és koszosabb a pocsolya-állomány, mint tavaly, vagy éjszaka a viharban furán recsegett egy fa), komplett armageddont lát. Valószínűleg ennek az ingerszegény környezet lehet az oka, meg az hogy, -érthetően-, nincsenek normális barátai, meg nem tud olvasni (a könyVEKben öszevisza hasZNáLják a nagybetüket, meg az a hejesÍRás!!!), meg nincs élete, csak az agyrémei…

7. Kényszeres rettegő

Kényszeres rettegő, aki napi négy-öt facebook beszélgetést kezdeményez a totál érdektelen, személyes mániás-fixációjával kapcsolatban. Jellemzően a csapadék, a felhő és a körülöttünk észlelhető szöszmöszök témakörben. Szerény véleményem szerint felhőalakról, esőintenzitásról vagy ablaküvegre tapadt szöszről pont elég évente egyszer szót ejteni a közösségi oldalakon (talán még sok is).

8. A küldetéstudatos buzgómócsing

A küldetéstudatos buzgómócsing, aki feltette az életét arra, hogy elmagyarázza a sok hülyének az IGAZSÁGOT. Az se akasztja meg, hogy már a közepesen Alzheimeres öregnénik is kiröhögik a közértben. Időnként a rendőrségen is feljelentés tesz, tudatos népirtás alapos gyanújával, és nehezen tudom eldönteni, irigylem-e a vallomàs felvevő tisztet, -a bizonyára mulatságos élményért-, vagy sajnálom, hogy muszáj neki… De a tisztiorvos fejét is megnézném, amikor a friss, saját gyűjtésű, bizonyíték értékű, Chemtrailos háztartási-pormintát átveszi a zavaros tekintetű Erzsikétől, vizsgálatra. (Sose fogom megérteni, miért nem hívnak automatikusan ápolókat.)

9. A félkegyelmű nebáncsvirág

A félkegyelmű nebáncsvirág, aki monoton rendszerességgel posztol szürreális, nyál elmebetegségeket, embertelen mennyiségű szívecskével tűzdelve. (Imádkozz az ibolyalánghoz(??), köszöntsd a holdkiáramlást derékból meghajolva, jézusistenem..)

10. A komplett elmebeteg

A komplett elmebeteg, akinek hallucinációira és egyéb totál egyértelmű tüneteire minimum 30 éve megbízható klinikai kezelést kínál az orvostudomány, tartós eredménnyel, az életminőség megőrzésének garanciájával.

*Tudom, hogy most sokan azt hiszik, tuti néha iszom, de esküszöm minden példámat olvastam már a Chemtrail csoport facebook beszélgetéseiben.

by Mariann Palankai

stupid

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter