Konteó gyorstalpaló

Tudom milyen érzés, amikor valaki belecsöppen egy régen összeszokott társaságba, és eleinte nehezen tudja követni a sok bennfentes poént. Magam is hálás vagyok mindazoknak, akik zöldfülű koromban nem lekezelőek voltak velem, hanem türelmesen magyaráztak. Most megkísérlem a lehetetlent: a friss húsok számára valamilyen rendszerbe helyezem hívők bestof-fétiseit, csoportunk örökzöldjeit.

Egyik tagtársunk találóan írta: nincs olyan, hogy valaki a chemtrailben hisz, és a szeretet-gömböcskéket meg hülyeségnek tartja. Igaz. A konteósokat meghatározhatnánk egy megbonthatatlan szellemi-szociális-mentális konglomerátumként is, ha alapvetően nem lenne vaskos csúsztatás a csoporttal kapcsolatban a „szellemi” jelzőt bármely relációban használni, ami kívül esik a Casper-szerű értelmezésnél.

1. Chemtrail

A chemtrail, a szóráskonteó a bázis. Lényege, hogy az egész több ezer dollármilliárdos légiforgalmi üzletág egy hatalmas kamu: naná, hogy nem az a cél, hogy 1.3 milliárd ember és 500 millió tonna kereskedelmi áru eljusson A-ból B-be. A valódi cél, hogy reptillánok (rosszak) méreggel lepermetezhessék a föld lakosságát menetrendszerű járatokról. Azért választották a földönkívüliek ezt a módszert, mert nem feltűnő, csak max. 11 millió magasan képzett, repülőgépekkel foglakozó szakember eszén kell túljárni a világ légikikötőiben, marha könnyen el lehet rejteni milliónyi konténer nagyságú tartályt bárhol, és a földön egyetlen tisztességes természettudós se él, akinek lenne olyan petricsészéje, amivel fel lehetne plankolni ezt a disznóságot.

2. A szeretetgömböcske

A szeretetgömböcske (jók) az ég-fotókon megjelenő gömb alakú izé, ami nem természeti jelenség, nem fénytörés és nem kamerára ragadt piszok, mert olyan nincs. A szeretetgömböcske megjelenése egyenértékű Mária eljövetelével, és még az a jó benne, hogy a gyíkemberek, akiknek a mellényzsebében is szuper technológia lapul, valamitől mégis paráznak tőle.

3. A reptillánok

A reptillánok ellenőrzésük alatt tartanak gyakorlatilag mindent, többek közt az összes alföldi kisváros összes utcáját, de az internet valahogy elkerülte a figyelmüket, ott még lehet szabadon ébredni.

4. Az oltások és gyógyszerek

Az oltások és gyógyszerek (rosszak), amiket azért talált ki az elképesztően gonosz gyógyszerlobby, hogy a cionok (rosszak) emberhalálon keresztül meggazdagodjanak, ezáltal két legyet ütnek egy csapásra, mert ez kettő dolog teszi őket maradéktalanul boldoggá: az emberhalál és a pénz. A teljesség igénye nélkül említenék két olyan időzített bomba veszélyességű medicinát, amit soha, DE SOHA ne vegyél be, ha kedves az életed: ez a paracetamol és az aszpirin.

5. A cionok a zsidók

A cionok a zsidók. Kétféle zsidó van: a buta, aki nem tud az egész összeesküvésről (de az is szar arc, csak nem annyira), és az okos, aki benne van. Ez utóbbiakat a földönkívüliek lefizették, azért, hogy párosodhassanak velük, és az így létrejövő gyíkzsidó faj átvehesse a hatalmat a Földön. (Figyelem! A 84-es út mellet tapasztalható tevékenység nem teljes egészében cionista összeesküvés!) Rendes zsidó nincs, de gondolom ezzel nem mondtam újat.

6. Gigantikus molekulájú Mikrillák

Gigantikus molekulájú Mikrillák (jók), amik a Holdból lövellnek ki. Sajnos elég ritkán, ezért a kiáramlási időszakban nem lehet elég gyakran derékból meghajolni a Hold irányába, mert űbertotális gyógyító-segítő ereje van minden kilövellésre való bólintásnak. Praktikusan mindenen napi problémánkon segít: a náthától a szemmel verésen keresztül egészen a devizahiteles ügyekig.

7. Afrikaiak

A gyíkok számára ezidáig, az egyik legnagyobb fenyegetést a mélyszegénységbe élő, elmaradott, falusi Afrikaiak jelentették, és mostanában jött el az ideje, hogy leszámoljanak végre velük is, ezért szórták le őket Ebolával.

8. Magyarok

Minket, magyarokat különösen rühellnek a ciongyíkok. Minket ezen a nyáron rovarpetékkel is permetezett a Wizzair, a Lufthansa, stb. szigorúan központi utasításra, (Obama-rossz).

9. Kondenzcsíkok

Kondenzcsíkok (rosszak) nem léteznek. Méregcsíkok azok biza.

10. A Cobra

Egy Cobra nevű faszi (jó), aki nemzetiségére nézve annunaki az Orionról, az Aszparágusz nevű űrhajón idefele tart megmenteni minket, és közben rendszeresen, uszkve 10 oldalban üzenget delirálva a hívőknek az interneten keresztül, részben a Szeretetről, részben a cionok szükségszerű kinyírásáról. Az annunakik és a plejádok nagyon-nagyon cukik, mert fényhajókkal önfeláldozóan tisztítják az eget a sok mocsoktól, és gyakorlatilag minden nap lehet őket látni tökrendes haverjaikkal, a Tisztító Angyalokkal, ha valaki veszi a fáradságot, hogy megfigyelje az égen a nyilvánvalót.

11. Az Illuminátusok

Az Illuminátusok (rosszak) (nagyon)minden gonoszságok gonoszsága, az összeesküvések agytrösztjei, már ahogy kis barátaink elképzelik az agytrösztséget. A Háttérhatalom szupertitkos összeesküvésének részleteiről szerencsére kimerítő alapossággal számol be a kevesek számára hozzáférhető Google (jó).

12. Természeti jelenségek

Bármilyen rendellenesség (különösen szép naplemente, gyermekláncfű szélben vitorlázó magja), tutibiztos jele a közelgő mindmeghalásnak.

13. Jászárokszállás

Jászárokszállás környékén szinte lehetetlen úgy utcára menni, hogy ne lásson az ember legalább egy ufót (rossz).

14. Csodaszerek

A C-vitamin, a fokhagyma és a parlagfű (jók) Földünk aduász csodagyógyszerei. A Mikrillához hasonló jolly joker (főleg a rákra), de ezt a TÉNYT titkolja a pénzéhes orvoslobby, mert akkor nem tudnának a sok totál felesleges beavatkozásokon nyerészkedve jachtot venni a megtévesztett betegek pénzén. (Ugyanez a gonosz lobby miatt olyan rettentően nehéz hozzájutni bármelyikhez.)

15. Az angol királynő

Az angol királynő minden gyíkok leggyíkabbika. Nem akarom hosszan sorolni a megdönthetetlen bizonyítékokat, legyen elég annyi, hogy öreg és hogy sárkányok vannak Anglia címerében.

16. Rettegés

Minden lehetséges eseményt, ami az égbolton történik: eső, esőhiány, repülő, szivárvány, alkonyat, naplemente, és főleg felhő (vihar, bárány, cakkos, sötét, kicsi, tornyosuló, gomoly, nincs…..) KÖTELEZŐ naponta minimum egyszer képpel dokumentálni valamilyen zavaros világvége rinyálással.

17. Mérgezés

Minden a világon mérgezett. Nem, nem az évi 300 milliárd tonna széndioxid kibocsájtás okoz fejtörést barátainknak, és az élelmiszeriparban használatos tartósítószerek kontrolálatlansága: hanem az ivóvizébe az Érdi Vízművek gyíkembere által, saját kezűleg belecsatornázott biztosan ölő vegyszerek, a parizerbe kevert függőséget okozó drogok, és az Auchan barackba fecskendezett agyműködést szabályozó vegyületek. (Mondjuk, ez utóbbi lehet, nem hülyeség, mert önerőből senki nem tud ennyire ostoba lenni.)

18. Ezo

Áldás, Szeretet, Fizikai Szubsztancia, Entitás Entrópia, Fényörvény, Hívás, Üdvözítő Kegyelem, Rezgés Dimenzió, Nagy Emlékezés, Magasabb Rendű Létezés, Testlélek, Kint-Bent-Lent Valód, Sugárszellem, … Mindez habókosságokat lelkes zavarossággal és dagályosan közzétéve, random, sefülesefarka okfejtésekkel, a magyar nyelv és nyelvtan MINDEN létező szabályának fittyet hányva. Nekünk egyszerű halandóknak nincs olyan mértékű anyagi erőforrásunk, amellyel ezt a konstans LSD-állapotot reprodukálni tudnánk, amely a hívők csoportjában alap. (Csak az irigység beszél belőlem, igaz.)

19. Balesetek, katasztrófák

Az összes világsajtót bejáró katasztrófa és baleset a gyíkok bűne. Még a büdös életben nem romlott el egyetlen kütyü magától, ravasz és gátlástalanan összeesküvés lapul a háttérben mindig. A tektonikus mozgás is egy orbitális bullshit. Valójában reptillánok rángatják az óceáni hegyeket, mint Józsi bácsi a gumimatracot a strandon.

20. Ufók

Éjjelente szürke lények nyom nélkül helyeznek a testünkbe/hasüregünkbe mindenféle gonosz szerkezetet, amit aztán még az ultrahang és semmilyen orvosi vizsgálat sem tud kimutatni. Nem azért, mert beteges képzelgéseink vannak nemlétező beavatkozásokról, hanem mert a földönkívüliek ilyen ügyesen operálnak.

És végül, engedjétek meg, hogy írjak személyes kedvenceimről, a tudományos bölcselkedésekről, amikor egy üreginyúl műveltségével, logikai készségével és tudásbázisával próbálja valamelyik megfejteni a világ technikai-technológiai bravúrjait: a galvánelemtől az atomerőművekig, miközben a legbonyolultabb értelmezhető ember alkotta szerkezet számára egy logózott kulcstartó. A nemlétező kémiai vegyületekkel (báriumfoszfát) és technológiákkal (haarp felhőoszlatás) való dobálózást meg, a magam részéről, nagykanállal eszem.

by Mariann Palankai

kik-allhatnak-mogotte

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter