Kedves oltáskritikus barátunk,
Kérjük, töltsd ki alábbi kérdőívünket és karikázd be azt a választ, amelyiket helyesnek tartasz:

1. Miből gondolod, hogy az oltások egészségkárosodást okoznak?

A. Az interneten láttam erről egy csomó videót, cikket. A szimpatikus, könnyen érthető tartalmú információkat helyes, bizalmat keltő emberek tették közre,
míg az oltásokat afféle szeme se áll jól, rosszarcú „tudósok” pártolják, akik hamis mondandójukat fellengzős, érthetetlen fontoskodással közlik. Nem vagyok hülye, tudom, kiben bízzak.

B. Valójában az autizmussal történő megfertőzés kísérlete és nanochip gyermekembe ültetésének szándékáról történő képzelgésem végre érdekessé tette halál érdektelen személyemet. Plusz az oltásellenes mozgalomban lubickolva, megtanultam pár szót külföldiül és amikor azokkal dobálózok, akkor a hozzám hasonló hülyék közt okosnak nézek ki.

2. Frusztrál-e téged, hogy a körömcsipesz a legokosabb a családodban?

A. Kikérem magamnak. Én ”olyat” még nem csináltam. Ha férjem ezt kérné tőlem, örömlányhoz küldeném.

B. Gyermekkoromat is beárnyékolta tanulmányaim végzését kísérő kudarcaim sorozata, amitől erős ellenszenv alakult ki bennem a diplomás emberekkel szemben. Mivel a szappanoperákon keresztül az orvosokat, kutatókat gazdag embereknek képzelem, őket különösen gyűlölöm.

3. Emlékszel-e bármilyen konkrétumra iskolás korodból, ami a természettudományok oktatása közben jutott el hozzád?

A. Igen. Fejből el tudom mondani az összes évszakot, pontos sorrendben. Felismerem a mágnespatkót. A baromfiudvaros kérdésekre adott válaszomért kaptam macis nyomdát. És minimum két halmazállapotát felismerem a víznek. Most több nem jut eszembe.

B. Valójában nem tudom mit jelent a halmazállapot szó, csak valamitől megjegyeztem. Talán a ritmusa miatt. És a macis jutalom-nyomda sem igaz.

4. Mitől gondolod, hogy ha egy gyógyszer/oltás hatóanyagainak összetevői listáját olvasgatod, akkor számodra releváns információt kapsz?

A. Legkisebb gyermekem ovistársának mamája, aki egy kimagaslóan sikeres műkörmös, – saját szalonnal-, nagyon tájékozott nő, mindent tud a kémia anyagokról, hiszen egész nap ilyenekkel dolgozik és ő mindenről kiokosított.

B. Tulajdonképpen tök mindegy, hogy mi van odaírva. Fing@m sincs semmiről, ami nem a magyar konyha 12 alapétele. (És azokat se értem valójában.) Csak ha fura, tanulatlanságom okán ismeretlen szavakat, kifejezéseket látok, amikbe kőbuta és babonás alaptermészetem következtében rossz és félelmetes dolgokat fantáziálok bele, akkor azokat tényként kezelem.

5. Miből gondolod, hogy az oltások egy hatalmas, népegészség elleni merénylet részei?

A. A „Le a gyógyszermaffiával” nevű facebookos csoportban olvastam, ahol mindenki kivétel nélkül azt állítja, hogy igenis létezik. És legalább kétszázan vagyunk.

B. Az egész világ tele van nálam sikeresebb emberekkel. Én is éjt nappallá téve dolgozom, mégse jutok egyről kettőre. Mivel nincs reális önképem és beteg személyiségemből kifolyóan halálosan meg vagyok sértődve a világra, ezért bűnös cselekmények elkövetésével vádolok minden olyan vélt/valós gazdasági szereplőt, akiknek jól megy a szekér. Ebbe a sorba tartozik a Gyógyszermaffia, aminek létezését azért fogadom el örömmel, mert így önmagam jogos hibáztatása nélkül kerek a világ.

6. Azt tudod, hogy azzal, hogy te a gyermekedet nem oltatod be, sajátod mellet mások gyermekét is veszélyezteted?

A. Ez nem igaz, mert ez csak az ijesztgetésünket és a terrorizálásunkat szolgáló hazugság. Szépen beleillik a chemtrailezés és HAARP tagadás sorába.

B. Nem, mert erről sincs fing@m se. Miért pont erről lenne?

7. Miért gondolod, hogy okosabb vagy a tudósoknál?

A. Mert okosabb vagyok mindenkinél.

B. Én már annyira ostoba vagyok, hogy nem is tudom magamról. Azt hiszem okos vagyok.

Értékelés:
Ha van legalább egy A. válaszod, akkor ugyan sajnálatosan magadra és másokra veszélyt jelentesz, de mindent értünk.
Ha minden válaszod B., akkor fogd azt a minimális józanságodat és helyeztesd gyámság alá magadat, amíg nem késő.

/Palankai Mariann!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter