Ideje egyenesen beszélni a gömbölyű Föld hazugság személyi hátteréről.

1. Már háromezer éve megjelentek borgőzös fantazmagóriák arról, hogy a Föld gömbölyű, ám Arisztotelész, a tipikusan nagyképű alkoholista bizonyította be először „tudományos”-nak nevezett érveléssel, nagyjából 2300 évvel ezelőtt. Ez ugyanaz a csávó, aki szerencsevadászként bejárta az ókor szinte minden fontos gazdasági-politikai csomópontját és harminc valahány évesen elcsábította egyik barátja fiatalkorú lányát, majd megátalkodott pedofilként feleségül is vette. Ezekből kb. kitalálható, mennyire lehet adni szavára, pláne, hogy görög.

2. Ne gondoljuk, hogy a válogatott gazságra képes migráns csak mai korunk terméke. Egy Eratosztenész nevű líbiai faszi, megélhetési bevándorlóként a buzulásokról hírhedt Alexandriában letelepedve, olyan 2200 évvel ezelőtt ki is számolta a Föld kerületét ción sugalmazásra. (Kicsit ugyan kisebbnek számolta.)

3. Aztán egy darabig, olyan 1500-1700 évig, normális kerékvágásban mentek a dolgok, amíg a katolikus egyház felügyelte a tudományt és Jézus nevében válogatott kínzásokkal megölt olyan emberek ezreit, akik kedvesen szóltak a macskájukhoz, hittek abban, hogy létezik számként a nulla, vagy érdemben a tudomány felé fordultak. Rend volt, senki sem jött gömbölyű Földdel.

4. Ám ez alatt az idő alatt, úgy nagyjából 1000 éve, egy másik, Al-Biruni nevű muszlim (ki más?), pontosabban (???) kiszámolta a Föld méretét, mert ezek genetikailag bármilyen alibizásra képesek, csak hogy ne kelljen dolgozni. Ennek az arabnak a méret-sugalmazásaira repültek rá a reptillánok, akik szemfülesen felismerték a fehér-keresztény lakosság kizsákmányolásának lehetőségét a gömb alakú Föld világkép hazug sulykolásában.

5. Kicsivel több, mint 500 éve Kolumbusz, kinek börtönviselt apja nevelése alapozta meg erkölcseit, 2 millió marvédit gombolt le Izabella királynőről, hogy bebizonyítsa egy hajóúttal, hogy a Föld gömbölyű. Ő olyan ügyesen tekergett kakaóscsiga alakban a tengereken, hogy azóta mindenki tényként kezeli: A Föld gömb alakú. Senkinek sincs annyi esze, hogy a felfedezés okán admirálissá és alkirállyá kinevezett Kolumbusznak, ezért elég jó oka volt csalni.

6. 70 éve készítették az első képet a világűrből, a NASA (van kérdés?) által üzemeltetett White Sand Missile Range nevű katonai támaszpontról fellőtt rakétáról, ahol most egy Sancez nevű, mexikói születésű tábornok a góré, és nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy nyilván a mocskos drogügyeivel fogják, így nem is szivárgott ki semmi a képhamisításról a mai pillanatig.

7. Az a három űrhajós, aki először fotózta a Földet egy űrhajóból, ma nagyvállalatok elnöki székéből költi júdáspénzét.

8. Nem hiszem, hogy sokat kell magyarázni, mi folyik itt, amikor a világ leghíresebb asztrofizikusait, csillagászait úgy hívják, hogy Michio Kaku, Subramanyan Chandrasekhar, Antony Hewish , Ejnar Hertzsprung, Stephen Hawking, Paul F. Goldsmith vagy Neil deGrasse Tyson. Zsidók és négerek.

/Mariann Palankai/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter