Teljesen jogos olvasói levél nyomán, apdételni kényszerülök a posztot (végén kiegészítés)

Összegyűjtöttem a legfontosabb Stephen Hawking nekrológokat az Élet Iskolájának padsoraiból.

– Gézabá nem győz csodálkozni, hogy egy szánalmas fogyatékos is milyen sokra viheti ebben a mai világban.

– Zsuzsi érthető haraggal tekint Hawking sztárolására. Egy olyan embert emel az ostoba közvélemény piedesztálra, nevezi „tudós-nak, aki egy sima fülgyertyás kezelést sem tudna rendesen levezetni. Felháborító, hogy jobban megfizetik az elméleti fizikusokat (egyébként nem), mint az asztráltest-csillagenergia gyógyítókat.

– Stephen Hawking tuggyukki. Ha én tuggyukki lennék, akkor az én lábaim előtt heverne a világ és kizárólag erre az egyetlen körülményre vezethető vissza, hogy alulfizetett árufeltöltő vagyok a Lidl-ben.

– Zsolti sem érti, miért veszteség a világ számára egy olyan ember halála, aki egész életében egy rokkantkocsiban alibizett, ahelyett, hogy férfiasan megdübelezné az ólajtót, ami a becsületes emberi értékrendnek megfelelő “munka” fogalmán belül helyezkedik el.

– Hawkingnak, minden reptillánok-reptillánjának valaki a gyártósoron csúnyán elk@ta az álcatest-előállítási folyamatát. A magyarok legnagyobb szerencséjére.

– Az idegenszívű liberális média minden igyekezetével megpróbálja leárnyékolni a szabad információáramlást arról, hogy Soros által alapított kiképzőtáborokban, migráns-kollokviumok keretében, külön magyarasszony –erőszakolási kurzusok indultak szerte a világban. Ennek érdekében mindenféle piszlicsáré ügyeket felfújnak, és azokkal próbálnak tematizálni: Egy pár tízmillió adóelkerülési pénzből finanszírozott rénszarvas mészárlással, max 1500 milliárd forintra rúgó Darwin díjas lopási kísérlettel, meg ennek a Háttérhatalom kesztyűbábjaként egzisztáló, túlértékelt félnótásnak a halálával.

– Egyetlen megveszekedett szó, kifejezés, központozás, mondat, ragozás helyes leírásának/használatának képessége nélkül is tökre egyértelmű, hogy Hawkingnak nem sok esze volt.

– Hawking csak CGI, hasonlatosan Newtonhoz, Einsteinhez, stb. Létrehozásuk mögötti szándék, hogy az emberek elfelejtsenek józan paraszti ésszel gondolkodni (ottmaradjanak a barlangban), és a „tudományt” Istenként tisztelve irányíthatóvá váljanak (normális életet, egzisztenciát teremtsenek maguknak tanulmányaik elvégzése után) , ahelyett hogy szabad elméjükre támaszkodva, a világ előre haladását, innovációját segítenék (orbitális f@szságokat tolnának a facebookon).

– SH tulajdonképpen sohasem bizonyította be egyetlen állítását sem, szóval semmit. Ugyanis hitelt érdemlően csak azok a dolgok vannak bebizonyítva, amit a saját becsületes, kissé begörbített jobb mutatóujjammal meg tudok finoman kocogtatni, amit a szemem világával közben személyesen figyelek. A többi csak halandzsa.

Nos, fájó szívvel kell elismerni, hogy objektíven, tardjaink létezését az evolúció törvényeinek koporsószögeként kellene kezelnünk.
Tescós grillcsirkékkel folytatott IQ- versenyük kimenetele még messze nem lefutott meccs.

/Mariann Palankai‎/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter