Világvége: A Világegyetem, de főleg pár aszteroida, mára már annyira felbaszta az agyát a Földön tapasztalható buzulásoktól, luxusautóval mászkálástól, valóságshow-któl, és egyéb erkölcstelenségektől, hogy elhatározta: Megsemmisíti a bolygónkat. Csak még képlékeny, melyik kedd délelőtt.

A XXI. század vívmányai: Én sokkal szívesebben élnék a középkorban, amikor 80% volt a gyermekhalandóság, az első fertőzés megölne, ahol valószínűleg napi 12 órát dolgoznék napszámban, az élelmiszerellátásom a fókuszprobléma mindennapjaimban, a földesúr döntene aznap esti szexuális életemről, és amikor egy lóval egyenértékűek voltak a jogaim,( csak kevesebbet értem) , mint ma lehúzni egy műszakot a melóban, bevásárolni a Tescoban és utána hazamenni sorozatot nézni és facebookozni, mert láttam a Hazafi című filmet, és abban tökre romantikus volt az akkori, velem párhuzamba állítható társadalmi osztályok élete.

Gyógyszergyárak, NASA, orvostársadalom, bankárok, stb: Mindent megtestesítenek, ami frusztrál, amiben én kevés vagyok. Tudomány, technika, bonyolult rendszerek, sikeres és intelligens emberek. Mit szeressek rajtuk?

Putyin: Egy középkori gondolkodású, primitív vadparasztból is lehet a világ ura, tehát akár még nekem is áll az a zászló. (Az, hogy egy kurva okos vadparaszt, az számomra nem tűnik rubikonnak)

Laposföld: Mivel behúzott kézifék nélkül sem gurul el az Opel Corsa sem a Kossuth Lajos utcában, sem határban, sem a vegyes bolt előtt, így józan paraszti ésszel megállapítható, hogy a Föld lapos. Csak a legtöbb ember birka, és nem ellenőrzi tudományos kísérletekkel a zsidó hazudozások valóságalapját.

DNS: Mivel fingom sincs, hogy mások hogyan és miként irányítják a dolgokat, életüket, az eseményeket, ezért egyértelmű, hogy létezik a valami nagyon pici és titokzatos vezérlőbigyó, amivel bármit el lehet érni. Rendes, magyar ember számára nem hozzáférhető a vezérlőbigyó-megpiszkálás lehetősége, mert akkor én is képes lennék rá. Ergo hitvány külföldiek szemétkedésre használják, például rosszindulatúvá teszik vele a só és a víz rezgéseit. Aztán csodálkozunk, mennyi baj, bánat van a Földön.

Reptillánok: Teljesen kizárt, hogy azonos legyen a génállományom olyanokkal, akik a kenyérvágó késnél bonyolultabb mérnöki teljesítményeknek is értik a működését, és akik ráhatással bírnak a világ eseményeire, mert számomra még a pultfeltöltő meló megszerzése is kétesélyes.

Na, e legutóbbi az, amiben mindkét félnek teljesen azonos álláspontonja.

/‎Mariann Palankai‎/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter