Százszámra érkeznek köreinkbe a lelkesen lemappolható frissgyíkok, így a kedvükért egy rövid Konteós-Reptillán értelmező kéziszótár- cikkellyel igyekszem felgyorsítani beilleszkedésüket.

I. Fejezet

Angyal: A maszatszerű biszbasz a fotókon, mely létezése teljesen feleslegessé teszi, hogy orvosi ellátásért folyamodjunk, hogy körültekintően kezeljük pénzügyeinket, hogy a munkaerőpiacon megfelelő teljesítményt nyújtsunk, és aminek segítségével, – dacára annak, hogy ellenszenves ostoba picsák vagyunk -, mégis lesz pasink.

Démonok és Ártó Szellemek: Ha befuccsol a maszatszerű Angyal- biszbasz know-how, akkor még mindig nem aminosav kaliberű személyiségünket és tudásalapunkat kell okolni kudarcainkért, mert hűvös lehelet manifesztációjú Démonokat és Ártó Szellemeket , megátalkodott rossz szándékú emberek (lényegében zsidók) (ja, bocsi a szóismétlésért) küldtek ránk, és minden miattuk van.

Kemtrél: Már azelőtt is utáltuk a repülőket, amikor még nem hallottunk a kemtrélről, mert arra szintre sem sikerült eljutnunk, hogy alufóliába tekert szalámis-zsemlével a kézitáskánkban, szandál-zokni kombóban feljussunk egy Korfura tartó charterjáratra, és amikor megtudtuk, hogy ráadásul aljadékul mérgeznek, azóta végre hivatalosan is faszságokat beszélhetünk.

HAARP: Mivel funkcionálisan nem sikerült elsajátítani az elemi iskola alsó tagozatának természettudományi tananyagát, és az „Atomoktól a sajttortáig” című gyermekkkönyv számunkra egyösszegben Ulysess, ezért egy HAARP állomás 500 km-es körzetben képes arra, részben az időjárást, illetve a gyanútlan epehólyagokat is kellemetlenül megbuherálni.

Bármilyen elektromossággal működő tárgy, a zsebrádiótól felfele: A CIA lehallgató egysége, a név szerint rólunk nyitott aktájuk naprakész feltöltéséhez, melynek másodpéldánya reggelente Soros asztalán landol.

NATO: A magyarság ellen létrehozott sötét szervezet, melynek legtitkosabb dokumentumai, nemzetbiztonsági okokból, kizárólag a You Tube-on elérhetőek.

Oltás: Molekulákból és embrióból létrehozott anyag (egyik veszélyesebb, mint a másik) , melyet a Nemzetközi Autizmus Lobby nyomására hoztak létre, mert manapság, – az ingatlan mellet-, az autizmusban van a legtöbb lóvé.

Zsidó: Iskolázott ember, aki nem irányíthatatlanul, falevélként vergődik a sors viharos szeleiben, láthatóan több jószága van, mint nekem, ezért becstelen és elvetemült.

Szóval kedves frissgyíkok: Ezért szeretünk mi zsidók lenni. Kár, hogy (részben) ezt is rosszul látják.

/‎Mariann Palankai‎/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter