A Háttérhatalom gondozásában titkosítva

1. Az alábbi tematikájú események, szervezetek szponzorálása kötelező érvényű:
– Buzulást népszerűsítő összejövetelek
– A fajtalankodás minden szegmensét népszerűsítő civil csoportosulások, mint például a nők egyenjogúságért harcoló egyesületek , a családon belüli erőszakot elutasító társulások, vagy például a felsőoktatási intézményekben megalakított tanulócsoportok.
– A valóságshow- és a tehetségkutató műsorok.
A profitjuk minimum 10 %-át szükségszerűen fordítsák támogatásra, mert ezen tevékenységükkel segítik az abortuszok és a gyermektelenség számosságának emelkedését, imígyen iparáguk olajozott abortum- alapanyagellátását , és a népesség kívánatos csökkenését.

2. Ezzel párhuzamosan, kérjük, vegyék figyelembe az DPL futárszolgálat szoros ütemtervű, önökre vonatkozó abortum-terítési beosztását, mert külön időpontban csak felár ellenében tudunk extra embriószállítmányt biztosítani.

3. Szigorúan tilos a lakósság információ-ellátása a C-vitam rákgyógyitó hatásáról. A megtévesztés érdekében, 10 -100 millió dollár nagyságrendben kötelező a C-vitamin gyártásuk fejlesztési beruházásait realizálni, ellenben fondorlatosan elszúrt méregdrága marketingkampányokkal szükséges a humán népességet távol tartani a fogyasztástól. Javasoljuk például előnyös külsejű popénekesnőkkel, álszent módon népszerűsíteni C-vitamin tartalmú termékeiket, mely felmérésünk szerint meredeken csökkenti a termék eladási mutatóit.

4. A tabletták és oltások előírt minimális nehézfém tartalma 16%. A kurváranehéz fémeknél (amit csak két ember tud nagy nehezen felemelni) 11%.

5. Kérjük a havi beszámolóikban, grafikonon tüntessék fel a sikeres gyermekautizmus előidézési eredményeiket, minden általuk forgalmazott termékükre külön lebontva.

6. 60 napos stagnáló eredmény esetén, előírásszerűen emeljék az aszpartam-szintet, az összes kereskedelmi forgalomba kerülő , tablettás kiszerelésű produktumukban.

7. Az oltások minimum 8%-os higanytartalmának folyamatosan ellenőrizése havi egy alkalommal kötelező.

8. A gyógyászati termékekbe való belevizelésnek, illetve egyéb testnedvek bejuttatásának engedélyezés az alkalmazottak számára javasolt. Ugyan a mérgezési kvócienst nem emeli (Dunába vizet), ám a tapasztalatok alapján, szignifikánsan növeli a népességirtási kedvet a dolgozók körében.

9. Felelős beosztásban dolgozó nemzsidók engedélyezett száma nulla. Az anyagmozgatási és egyéb alantas feladatok munkavállalói körében engedélyezett.

10. Vállalatuknak, piaci részesedésének arányszámával megegyező kontingensben kell ellehetetleníteni homeopátiával, csodakristállyal, aura-kondícionálással és egyéb tisztességes módszerrel gyógyító valódi orvosokat.

11. Javasoljuk, az Önök által lefizetett (nemigazi) orvosok irányába, haláleredményességi mutatóval együtt mozgó, kollerációs prémiumrendszer bevezetését.

12. Kérjük kizárólag megzavart rezgésű vízzel keverjék csomómentesre lágy viszkozitású vivőanyagaikat, a kívánt mennyiségű egészségkárosodás elérésének érdekében.

13. A vivőanyagok rákkeltő anyag tartalmának minimum értéke egy gramm/deciliter. A rákkeltő anyag összetevői tetszőlegesen választhatóak, ám rendkívül mérgező hatása okán , külön ajánljuk figyelmükbe az alumíniumot.

Felhívjuk figyelmét, minden kedves gyógyszermaffia tagunknak, hogy az előírástól eltérő üzleti tevékenység, azonnali teljes vagyon és luxusautó-elkobzást von maga után.

/Mariann Palankai/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter