Ha hozzám hasonlóan, páran, az elmúlt hónapokban elmulasztották volna az események ütőerén tartani a kezüket, azok számára röviden összefoglalom a történéseket.

1. Az emelt díjas telefonszámon is már elérhető Jézus-szolgáltatáson keresztül megnyílott a lehetőség a tömeges elbuzulás megakadályozására, professzionális lebeszélés formájában.

2. Gézabá érthető okokból savazza az okosházakat, hiszen bármilyen középkori kulipintyó éléskamrájának középső polca (a lekváros) is, erősen ráver szellemi képességeire.

3. Krisztina menstruációs vérével dúsított bájitallal kívánja magához kötni a kiválasztott férfit, pedig nagyon részeg és különösen előnytelen külsejű férfiaknál (legalább egy dugásra) az is elegendő lenne, ha nem szólalna meg.

4. A nemzetközi zsidó összeesküvés, folytatólagosan, olyan becsületes magyar kétkezi munkásoknak rombolja a májenergiáját, a sejtemlékezését, teremtőhitét és szeretetcsatornázását (bármit is jelentsen ez), akik hősiesen rántják le a leplet disznóságaikról, de ez láthatóan és sajnálatosan kevés ahhoz, hogy ezen mélyhunok felhagyjanak a facebookon történő, – nagyjából szinte felismerhetően magyar nyelven-, történő publikálásaikkal.

5. Mostanra kiderült, hogy a természetjárás is csudálatos felépüléseket produkál, így a rákból és egyéb kórokból történő kigyógyulás lehetőségeinek számbavétele után, már tényleg az egyetlen kakukktojásként a gyógyszerek és oltások halmazát határozhatjuk meg.

6. A Pocaklakókra is lecsaptak a ciónok. De sajna nem eléggé kedves kartársaim. Nem eléggé.

Így a karácsony közeledtével, kérem a gyíkkollégákat, hogy az ünnepek alatt, lényegesen empatikusabban bánjanak mindazon földlakókkal, akiknek életének és közösségi jelenlétének kiemelkedő csúcspontja, hogy a lencsén egy tejeskávé fogyasztás okozta véletlen maszat következtében sikeresen ufót fotóztak, imigyen tátott szájjal csodálják őket csopi-barátaik.
Hagyjuk, hogy örüljenek. Miközben lehaarpoljuk őket.

/Mariann Palankai‎/

giphy

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter