Tornádóvá dagadt a Nagy Bannolás Vihar.
Tekintettel arra, hogy szinte száz százalékban a reptillán kollektívában szedte áldozatait, és csak pislogunk, mint malac az esőben, az alábbiakban (tényszerű eseményekre való utalással) összefoglalom, miként szükséges a továbbiakban PC-ek maradnunk.

(sajnos minden posztomat törölnöm kellett nyilvántartott náciként, szóval igazából már nem vagyok a királynőtök 🙁

1. Tiltott minden olyan kép feltöltése, melyek elsődleges és másodlagos nemi jellegeket mutatnak be kendőzetlenül, obszcén módon utalva az állatias szexualitásra. Ilyenek például a karácsonyfa, az alapvető élelmiszerek és a közterületen, egymással beszélgető, két, kabátba öltözött emberről készült fotó illetve grafika. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának.

2. Tilos a népies cserépedények bármilyen kontextusban történő említése. A közösségi médiában elvárható, megfelelő erkölcsi hozzáállást mutató viselkedési norma becsületes teljesítésének érdekében, felszólítjuk a kedves gyíkkollégákat, a birtokukban levő folklór-tárgyak, vagy annak tűnő objektumok haladéktalan megsemmisítésére, lekapcsolt világítás mellett, ingatlanjaik területén található ablaktalan helyiségben.

3. Tilos továbbá bizonyos péksüteményeket nevén nevezni. A hamburgert zsemlébe töltik és pont. A verbális erőszak, a gúnyolás alatt roskadozó, pszichológiailag labilis zsemlék gyógykezelésének költsége, irdatlan teher a társadalombiztosítás számára. Nőjünk már fel!

4. Az alábbi módszert javasoljuk az írásbeli megnyilvánulások olajozott és bannolásmentes megvalósításához: Helyezzünk 4db közepes méretű folyami-kavicsot a szánkba, majd hajtsunk fel 4-5 deka kevertet. Ezután kíséreljük meg tájszólással kimondani közlendőnket. Az eredményt hangalakban, központozás nélkül gépelve tegyük közzé. A módszer egymillió százalékban sikeres, mert az „agarod kinyalyalag” , „tecel”, agonyverleg parazst, „csicskalibzsi” soha semmi problémát nem jelentett még a facebook értékrendje számára.

5. Felhívjuk a figyelmét mindazoknak, akiknek felmenői szívszorító és embertelen körülmények között vesztették életüket haláltáborokban, hogy ez a körülmény nem jogosítja fel őket arra, hogy önmagukat az üldözött nép gyermekeinek vallják magukat és a lehető leggyorsabb ügyintézés keretében válasszanak maguknak valami asztalképesebb vallást.

6. Sajnálatos, hogy külön kiemelve szólni kell azért, hogy továbbiakban tilos sekélyesen ironizálva, erkölcsi véleményt közzétenni csoportokban vagy saját oldaladon, amikor a világot jobbá tévő szándékaink kifejezésére, évek óta rendelkezésre állnak Oravecz Nóra magvas gondolatai szabad felhasználású idézetek formájában, érzelmi érettséget és mélységet demonstráló, villódzó szíves, naplementés és kölyökállatos képanyaggal.

7. A világon egyre jobban elharapózó nacionalizmus megállításának érdekében, kérjük, hogy a továbbiakban papucsaik, leves-zöldségeik és kis kedvenceik meghatározásának keretében ne használják lekezelően nemzetek neveit, illetve használják azok NEM lealacsonyító szinonimáit, pl. Csigaevő buldog.

8. Amennyiben az Ön számára zavaró, ahogy bizonyos csoportok, illetve emberek lealacsonyítóan beszélnek nemi, vallási és etnikai hovatartozásuk alapján emberekről, társadalmi rétegekről, abban az esetben kérjük, hogy kezdje el Ön is a legótvarabb, legvérforralóbb sunyisággal, gyáva, passzív-agresszív nickneveken említeni a társadalmi
kirekesztés alatt állókat, mert kizárólag az megengedett.

Az Igazgatóság

/Mariann Palankai/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter