Sajnálatosan csökkenő tendenciát mutatnak bevételeink. Ennek következtében szükséges pár fájdalmas döntést hoznunk.

1. A vásárlói és fogyasztói szokások költséghatékony feltérképezésének érdekében, a kockás inges-kérdőíves egyetemisták arányát 15% alá kell süllyeszteni, a lényegesen olcsóbb manórobot-beültetéssel történő információszerzéssel szemben.

2. Az alföldi mezővárosok nőpopulációjából nyert petefészek-adatok kiemelt jelentőségének okán, a mintavétel-program változatlanul folytatódik. Viszont az ufó kartársak felszerelése a továbbiakban 1 db futófényes ionlámpára és 1 db hordozható szárazjég-turbulencia táskára szűkül. 2018-ban, csak külön, írásbeli indoklással ellátott kérvényezés során igényelhető tranzisztoros furapiszmogás-hanggenerátor.

3. A C-vitamin további sikeres eltitkolásának érdekében, termelésünk 2018-ban sem haladhatja meg az évi 1 milliárd darabot.

4. Próbáljunk meg férfiként szembenézni a ténnyel: A Pocaklakó csopi rájött, hogy vakcináinkba, egy/négyarányú higany-abortum keverék autizmust okoz.( Takarózhatunk persze azzal, hogy okosak, de ez már csak magyarázkodás.) Tekintettel arra, hogy az egyik legfőbb bevételi forrásunk az autizmus, a jövő év második felétől, áttérünk a báriumos kutyaeledellel dúsított BCG oltásokra.

5. A Föld édesvízkészletének megszerzési folyamatának felgyorsítása érdekében, kérjük 10%-kal emelni az édesvízkészlet pusztítását.

6. A hamis garabovoj számok gyártási részlegét Jeruzsálemből New Yorkba költöztetjük. Az átmeneti kellemetlenségekért elnézést kérünk.

7. A lakosság eredményes rabszolgasorba taszításának céljából, az emberirtási kontingens évi normája 4 darabra emelkedik, per reptillán.

8. Pár leleményes humanoid, forint-ezrekben mérhető károkat okoztak banki üzletágunknak, a kártyaszolgáltatás igénybevételének megtagadásával. Ezen személyek feltérképezése, lakcímkártya alapján azonosítása megtörtént. Kiemelt dózisú haarpoltatásukra, külön akciócsoportot hoztunk létre. A feladatra kiválasztott kollégákat legkésőbb január közepéig levélben értesítjük.

9. A z evolúció-bizniszünk gyengülése okán, a legenda majmos részét delfinre változtatjuk. A cukiságfaktor emelésétől egy olajozottabb üzletmenetet várunk.

10. Az energizáló-kristály, a bab formájú fekete gyógykő, a megfázás elleni hering-bedörzsölés, a rákgyógyító citromlékúra információ-terjedésének megakadályozási sikerdíja, darabáras lebontásban, jövő héttől elérhető honlapunkon: www.gyógyszermaffia.com

11. A frissített, Föld 2.1 grafikai program indulása márciusban várható. A próbaüzem alatt előfordulhat, hogy 2-3-4 Hold is látható lesz egyszerre a búrán. Megértésüket köszönjük.

12. A Föld 2.1 grafikai program részeként, az égbolton megjelenő csillagjegyek rajzolata is átszervezésre kerülnek, így a lakosság aszcendenseinek kiszámolási nehézségei nyomán keletkezett zavar jóvoltából, nagyjából 4 millió dollár extraprofittal számolhatunk, melyet teljes egészében a Magyarság öntudatának sárba tiprási programjaira csoportosítunk át.

13. Mivel tehetetlenül kell néznünk a kiugrott gyíkembereink interneten keringő valóságvideóinak és üzelmeinket kíméletlen bölcsességgel leleplező Oberle Gábor ténykedését, ezért a felsőoktatási intézmények és egyéb gyíkember fellegvárak (kutatóintézetek, tudományos műhelyek) által kitermelt hazugság-publikáció júdáspénzét 10%-kal emeljük.

14. Szándékaink szerint, 2018 a nyitás éve . A chemtrélező zsidó elitegység szeretettel várja kollaboráns muszlim, néger és cigány kollégák jelentkezését is.

15. Gondatlan munkavégzés miatt, ebben az évben két alkalommal is esett az eső Baján. Kérjük a Bajai Műveleti Központot, fokozott figyelemmel végezze munkáját.

És a végére egy szomorú bejelentés: A víz emlékezetének kiiktatására irányuló laboratóriumi kísérletek ebben az évben is kudarcba fulladtak. Boiron, a rivális bűnbanda továbbra is nagyot kaszál.

/Mariann Palankai/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter