Kedves tard barátaink, még pár megerősítés és fogódzó:

1. Csak a hülye (és tényleg) nem látja, hogy a zsidóknak számtalan egzisztenciális érdekük fűződik az evolúció-hazudáshoz. Például ki vett volna jegyet a kasszasiker Jurassic Parkra, ha néhány színész rémülten ordibálva futkározik egy trópusi szigeten, miközben kurvára nem üldözi őket semmi?

2. Ördögien zseniálisan, egyszerűen kilogikázható összefüggéseket találhatunk a az oltásmaffia rendszerében: A buzulás népszerűsítésével, a szingli-propagandával nők millióit terelik nemtelen eszközökkel az abortusz-ipar karjaiba, hogy elősegítsék az emberiség lélekszámának csökkenését. Majd lassan ölő, halálos dózisú embriókat kevernek a vakcinákba, minek következtében, nem mellékesen, dübörög a halottmagzat-piacuk is.

3. Csak az te telked fölött, napi 10-20 gép halad el. Gondolom, világviszonylatban, naponta több száz, vagy akár ezer repülőgép is úton van. Ugye senki nem akarja azt bemagyarázni, hogy ennyi gazdag, ingyenélő turista él a világon, akik passzióból repkednek ide-oda?

4. Bízzunk egy olyan jövőben, amikor majd felelősségteljes, jó emberek járják a vadont, és igyekeznek minél több kígyót, leopárdot és tarisznyarákot meggyőzni arról, hogy ne bántsák a többi állatot, mert egy kis jóakarattal, más, növényi forrásból táplálkozva is boldog életet tudnának élni anélkül, hogy tönkre tennék a karmájukat.

5. Önmagában attól, hogy egyetlen kibaszott tőmondatot nem tudsz helyesen leírni magyarul, attól még meg tudod nyitni a mindenegyben oldalát, ahol feketén fehéren le van írva a MAGyarság eltitkolt felsőbbrendűsége.

6. Jönnek itt mindenféle zsidóvezérelt tudományos ákombákommal, görcsösen szívózva, hogy a Föld gömbölyű?! De arra mit lépnek, hogy nem billeg a dohányzóasztal?

7. Most tényleg azt mondják, hogy jobban bízzak egy borsónyi fehér pirulában, amibe Isten tudja milyen molekulákat préseltek bele vadidegen külföldiek, mint a kertedben, magad gondozott illatos fokhagymában?

8. Legalább ezerszer sikerült a telóddal angyal árnyékot fotózni a nappalimban. Próbálj meg öcsi, mutatni nekem egy magfúziót. És ugye nem csodálkozzon senki, hogy bemondásra nem hiszed el? A hülyék a másik oldalon laknak.

9. Aki valaha részegen belerúgott egy kerítésoszlopba, annak a számára mindenféle ungibungi számítás nélkül is világos, hogy egy többezer kerítésoszlopnyi tornyot nem tud összedönteni egy lemezből sajtolt repülő.

10. A tudósok reptillánok. Amikor hatodikban, a fizikatanár, egy számodra teljesen idegen nyelven kezdett el halandzsázni az órán, amiből egy büdös kukkot sem értettél, ez már akkor világos lett a számodra.

11. Időjárás megváltozásának, ezáltal az időjárás-módosításnak egyik kézzel fogható bizonyítéka, hogy a kilencvenes években nem minden második kattintással futott bele az ember egy hurrikán, egy özönvíz, vagy döbbenetes szárazság videójába.

12. Teljesen biztos lehetsz abban, hogy nem képzelődsz, és valóban elraboltak az ufók. De akkor sem hittek neked, amikor boszorkányok jajveszékelését hallottad a kamrából kiszűrődni. Azt persze senki sem tudta megmagyarázni, hogyan szakadhatott le ott egy olyan 50 éve épített fapolc, ami évtizedek óta masszívan tartott többszáz befőttet.

A te eszeden nem könnyű túljárni. Ennek több oka van.

/Mariann Palankai/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter