Kedves Homeotard barátaink,
Pár rossz hírt hoztam:

1. Végtelenül aranyos elképzelés, hogy a homeopátiás termékek a szervezetbe jutva, barátságos sejtrezgéssel (ami olyan kristályfényelektromos frekvencia-modulizáción alapuló jósugárbaszkódás) ráhatnak a betegségekre, hogy ne izéljenek már, de az elképzelés semmivel sem valóságosabb, mint egy beszélő szivacs, akinek egy debil, buzis tengericsillag a spanja.

2. A víz, az oldatok nem emlékeznek semmire sem, noha dicséretre méltó önreflexió (és vérvalóság), ha egy pohár limonádét intelligensebbnek látsz magadnál.

3. A szervezet öngyógyító hatásmechanizmusát, valóban, számtalan tudományos alapon született vizsgálat alátámasztja. A gyógyulásba vetett hit, az élni akarás, stb., az agy irányításával mind-mind olyan folyamatokat indít meg a szervezetben, amely bizonyítottan növeli a felépülés esélyeit. Az is bizonyítást nyert, hogy teljesen mindegy, hogy egy tógás szentben, vagy egy mágikus strandpapucsban hiszel, ha a hited valódi, csak nyilvánvalóan valamivel (???) kevésbé kínos zsoltárokat énekelve, egy faragott szentet vállon végigcipelni a főutcán, mint egy mégoly mirákulum strandpapucsot.

4. A „hasonszervi gyógymód” nagyjából a XIX. század óta kínos faszság. Marie Curie, Darwin, Pasteur,Bernard, Mengyelejev, Semmelweis, Liebig,Fodor József, Maxwell (nem a labdarúgó), Claude Bernard, Emil von Behring, a tudomány legkülönbözőbb részterületein, már 100-200 éve cáfolták áttételesen, minden élettani-párhuzam irányából a mechanizmus létezésének lehetőségét, és azóta is monoton, – olyan értelmezésed szerinti zsidók által- , mint pl. Tonegava Szuszumu. Igen, hogy repül az idő!

5. Értem én, hogy a gyógyszergyárak gonoszok, mert totálisan következik személyiségedből, életutadból, hogy minden innovatív sikeres ember/embercsoport csakis ellenség lehet. Abban igazad van, hogy lenéznek, de nem, nem törnek az életedre, mert semmire sem ácsingóznak belőle. Gondolom, ez nem szorul különösebb magyarázatra.

6. A vásárlóerőd valóban szeretnék megszerezni. Ám a homeopátiás készítményeket, gazdaságszerkezeti szempontból ugyanolyan nagyvállalatok gyártják, forgalmazzák, mint a gyógyszereket. Tehát mindkettő fajta termék megvásárlásával gazembereket/funkcionális zsidókat gazdagítasz.

7. Illetve az első kategóriában párezer Ft/kiló áron jutsz répacukorhoz, illetve vízhez. Egyébként például van egy kulacs eladó homeopátiás BMW-m 10 milláért. Ha az elméd nyitott, képes vagy a pozitív gondolkodásra, kurva gyorsan eljuttat kvantumszinten a Bosnyák térre.

8. A homeopátiás cuccoknak valóban jó tulajdonsága, hogy túladagolása nem veszélyezteti egészségedet, életedet. Páran ezt úgy oldják meg, hogy értelmezik a „napi 3X1” piktogramot, és nem a gyerekszobában, legók között tartják a gyógyszeres dobozt.

9. Próbáljunk meg pár pillanatra kiszakadni abból a mátrixból, hogy minden, ami természetes jó, és minden, ami mesterséges az rossz, mert ebben a logikában az agydaganat a jófiú és a csirkepörkölt a veszedelmes gazfickó. És ha fingod lenne a természettudományokról, akkor tudnád, hogy ez szinte tűpontos párhuzam.

10. Azt is értem, hogy az Aszpirinnek még a szeme sem áll jól, de ezt is csak azért, mert túl régen vagyok ebben a csoportban.

11. Nem, nem az a probléma, hogy az eperturmix összeütésének készségének magasságából vagy csak képes levezetni a fizika, biológia, kémia, fiziológia, és minden természettudományok bonyolult összefüggéseit és szabályrendszerét, hanem hogy erről a fundamentumról kiindulva, önérzetesen vezeted diszkusszióidat.

12. Nincs az az Isten, hogy egy tengerimalacnak el lehetne magyarázni a szervezet gyógyulási metódusával kapcsolatos folyamatokat. Ne kérd, hogy próbálkozzam.

13. Jogodban áll hülyének lenni (és ez nálad nem is annyira választás kérdése), de minimum 10 etapban, a modern orvostudománynak köszönheted, hogy élsz és egészséges vagy. Gyermekágyi láz, csecsemőhalandóság, járványok, vírusok, végzetes fertőzések stb. kerültek el. Nem baj, ha te ezt nem fogod fel, miért pont ezt értenéd? De nincs jogod gyermeked, hozzátartozóid, illetve befolyásolható, hasonszőrű degeneráltakat kivonni a szakszerű orvosi ellátásból.

Nem is értem, hogy ezt miért írtam..Már majdnem elmagyaráztam a 14. pontban, hogy miért nincs DNS-e a sónak….. Basszus én is tard vagyok, ha azt hiszem, van értelme…

/Mariann Palankai/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter