Szinte alig van időm az agyalágyultságokról olvasgatni, annyira behavazott a sok meló.
De úgy érzem, még mindig túl sok a bizonytalan dilinyós, akit imigyen szeretnék megerősíteni: Jó úton jár és lehetne rámenősebb.

– Szükséges-e kifejteni véleményemet, (noha a „sőt” szó helyes leírását sem ismerem), oltásokról, immunológiai folyamatokról vagy epidemiológiai kérdésekről?

Igen. Miért pont ebben a témakörben ne lennél agresszív faszkalap?

– Hasznosak-e a homeopátiás szerek?

Igen. Iparág létesült a homeopátiás szerek gyártására, forgalmazására, amelyek tulajdonosai eszetlen hasznot húznak hülyeségedből.

– Példakép -e Putyin?

Igen. Putyin egy korlátolt, homofób, rasszista, hímsoviniszta, beteg lelkű barom. Szóval ugyanaz mint te, csak kurva gazdag és elképesztő hatalma van, ellenben te meg egy lúzer. Szóval naná.

– A vegánság valóban ez egyetlen elfogadható erkölcsös magatartás?

Igen. Ostoba, tanulatlan, fontoskodó bráner vagy. És ez még csak a jéghegy csúcsa. Az egyetlen jó tulajdonságod, hogy szereted az állatokat.

– Belehalhatok-e abba, ha alufóliában sütöm meg a húst?

Igen. Egy normális világban, már évekkel ezelőtt gyámság alá helyeztettek volna. A te szellemi képességeiddel, bármelyik pillanatban egy folyosófelmosásba is belehalhatsz, nemhogy egy hússütésbe.

– Emlékezik-e a víz?

Igen. Sokat sztoriznak a szerves-vassal, egy sör mellet, milyen helyes gyerek volt a só is például, mielőtt módosították a zsidók a DNS-ét HAARP-al.

– Prosztatatrákot lehet-e kapni, televízión nézett gyógyszerreklámokkal, a bekódolás által kiváltott elrobotosodás okán.

Igen. Praktikusan minden rákot okoz, ami 1621 óta a tudósok emberirtó kezéhez tapad, de megnyugtatlak, neked az elhülyüléstől abszolút semmi félnivalód.

– Lapos-e a Föld?

Igen. A gömbölyű Föld és a dínók létezésének tanítása, csak egy-egy epizód a mocskos sorostrükkök rendszerében, amin keresztül a Brüsszel elvtelen lakájlibsijei, a migráns-simogatást és a buzulást próbálják meg ráerőszakolni a rendes magyar emberekre.

– Meg lehet tanulni pár hét alatt angolul?

Igen. A negyven szavas szókincsedet alapul véve, aminek a felének igazából nem ismered a valódi jelentését, és aminek 80 %-át nem tudod helyesen leírni, végül is nem olyan nagy feladat, összekaparni egy hozzád hasonló, nulla szövegértési képességet bármilyen nyelven. Egy házimacskának például.

– Mérgeznek-e minket repülőkről?

Igen. Legalábbis vastagon megérdemelnéd.

/Mariann Palankai‎/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter