Erősen indult a február. Gézabá és Obi, akik pár éve még a chemtrail-standup állócsillagaként tűntek ragyogni a Facebook egén, mostanra szánalmas kispályásként ismétlik önmagukat a fogyókúra-biznisz wannabe Lomonoszovának árnyékában.

Nem Gézabá, ide már nem elég egy laza lencsefelhőkkel buheráló zsidózás, indokolatlan pontosjével.

Érdemes összefoglalni, mivel bővült tudástárunk ebben pár röpke napban:

– Mint Norbitól megtudtuk, brit tudósok patkánykísérletekkel bebizonyították, hogy mindazok az anyagok, amik nagybetűvel és számokkal leírhatóak, azok rövid úton emberhalálhoz vezetnek, ezért jobb, ha természetes élelmiszereket fogyasztunk, nem pedig mesterségesen elmolekulásított kajákat, amiknek még a szemük sem áll jól.

– Kis barátaink, az „Egér a Marson” c. asztrofizikai disszertáció, és a „Man in black” c., a NASA-tól végbélnyílásban kicsempészett, eltitkolt mikrofilm tudásbázisára építkezve, egy afrikai törpekecske írásbeli önkifejezési képességének paramétereivel, rendületlen szorgalommal vezetik le a filctollal lemodellezhető kozmoszt és annak magától érthető nemlétezését.

– Marika emlékeiben, egy dévaj swingerparty heregolyó-cunamijának képei, a kijózanodást követően, Gömbjézusos manifesztálódássá szelídült, ésszerűen csak a Sátánnal magyarázható hátfájással kísérve.

– Itt az ideje, hogy tudományos pontossággal definiáljuk a zsidókat: Mindenki, aki nem becsületes, kétkezi munkás, és/vagy amerikai, és/vagy kisstílűen tamáskodik,olyan interneten elérhető igazságokkal kapcsolatban, hogy a fáraók eredetileg magyarok voltak. Logikusan következik ebből, hogy a Vatikán minden zsidó kénköves fellegvára.

– Több év csoporttagságom, vérrel áztatott tapasztalatszerzése nyomán, tűpontosan kijelenthetem, hogy az ember vagy igaz szívű magyar, vagy tud helyesen magyarul írni/beszélni, mert ez a két dudás nem fér meg egy csárdában, az tuti.

– A véreskezű gyógyszermaffiának meg csak annyit üzennék, hogy nézzen utána: A hiteles, korabeli feljegyzések alapján, Csák Máté egyetlen jobbágya sem szenvedett glutén-érzékenységtől, asztmától, inzulinrezisztenciától, pollenallergiától ott a jó levegőn, sok testmozgástól, a természetes élelmiszerek fogyasztása következtében. Ha meg mégis megbetegedett, a végtagokon professzionálisan elhelyezett hagymakarika segített, nem kellett nekik a lefizetett orvos, ezért nem is volt.

– Nem létezik evolúció, csak devolúció. Ami azt jelenti, hogy emberekből korcsosodtak le az állatok, egész az egysejtűikig. Imre posztjait olvasva, erre én is bevenném a ciánkálit, hisz ott van pl. ő.

– Szabó Peti a legújabb életvezetési tréningjét promótálja egy déltengeri luxusszálloda pálmafákkal és bézs bársonykárpitos kanapékkal dúsan berendezett teraszáról, az előző tréning árbevételének gyümölcséből kicsit puffadtra koktélozott és rákvörösre égett arccal, és ez alapján nehéz azon állításával vitatkozni, hogy a csodás életszínvonal és örömteli lét az hozzá befizetett húszezrekből nagy biztonsággal elérhető.

És ez csak a hét jéghegyének csúcsa.

/Mariann Palankai/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter