A sok friss gyík kartárs miatt, érzésem, szerint, öszvér jellegű heti összefoglalóra jelentkezett égető szükség, ezért egy kis továbbképzési vonalat is beléhelyeztem:

Mi nem gyűlöljük az ostobákat, hisz jó páran közülük, vérségi kapcsolatban állnak velünk. (legalábbis nálam ez így van)
Mi az agresszív idiótákat írtjuk, mert pont a nem sok ésszel megáldott szeretteinket veszélyeztetik.

Az agresszív vadbarom meghatározó halmazai, melyekhez ezen a héten is vastagon volt szerencsénk:

– Vegán: Aki rájött, hogy önmagában a létezése veszélyeztet aranyos szőrös állatokat (mint pl. minket is), ezért „elvegánosodik”. Ami részben rokon értelmű kifejezés a teljes elhülyülésre, plusz kb. azt jelenti, hogy szolgálatkészen igyekszik gyorsan kipusztulni, de közben érthetően vérbőszen haragszik a sorsra, mert evolúciós zsákutcának születni szar.

– Chemtrailes: Aki gyáva ahhoz, hogy egyenesben zsidózzon, ezért repülőgépeket rángat az ügybe, mert nincs annyi esze se, hogy legalább önálló faszságot találjon ki.

– Oltáskritikus: Aki végre egyszer a büdös életben diadalmaskodni akar olyanok felett, akiknek sikerült az élet anyagilag, és a gyógyszergyárak által pénzelt orvosok-képzelgés, kiválóan hozza a célpontot.

– HAARP-os: Akit még mindig kísért, hogy ő volt a leghülyébb az osztályban, és mivel a 20 éves osztálytalálkozón sem tudott elismert emberként megjelenni, de valahogy mégis életrevaló és mások eszén túljárni képes intelligenciát szeretne felmutatni. Csak hát pont ez lesz, ha kurvára igaza volt mindenkinek.

– Paramami: Akinek tényleg egyetlen értékelhető képessége a méhe teljesítményében manifesztálódik, ezért kimaxolja a szitut.

– Háttérhatalom hívő: Akinek kényelmetlen belegondolni, hogy kudarcainak oka műveletlensége, taszító személyisége, szorgalmának hiánya, igénytelensége, és a minden önreflexiótól mentes, mások hibáztatásának rutinja.

– Szabadon ébredők: Akik szeretnék, hogy életük problémáit egy csoda, egy ügyesen csiszolt kődarab, egy rajzolt űrlény, vagy egy misztikusan kavargó párafolt oldja meg.

– Vérmagyar: Aki megdöbbentően objektív önvizsgálata során arra jutott, miszerint anyakönyve az egyetlen pozitív tulajdonsága. Naná, hogy foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, egy nagy vonalakban elsajátított nyelven.

– Tudománytagadók (Laposföld hívők, Evolúció-szkeptikusak, stb.): Aki tudás és értelmi képességei deficitjeit ravaszkodással próbálja elfedni. Már ahogy a zöldmoszat elképzeli a szellemi fölényt. Ettől sajna, ez olyan, mint az elsminkelt pattanás. Egyre durvábban látszik.

De az igazi ínyencfalat, ezek kombinációja. És szerencsére mindig kombinációban jelenik meg. Pl. Obi. Sose lesz vége a mókának.

/Mariann Palankai‎/

13692502_10210231750175356_4918746277742001239_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter