Sajnos ismét csomó minden kimarad a heti összefoglalóval, mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen.

– Mivel Kaskantyú és Bócsa között csak a hülye nem látja, hogy lapos a Föld, logikai konjunkció alapján kijelenthetjük, hogy ez az állapot egészen New Yorkig tart, noha itt a faluban még senki sem látta New Yorkot az ő becsületes két szemivel, szóval az se biztos, hogy New York igaz.

– A Belső Föld valódi jó tulajdonságai közé tartozik a 2 másodperc alatt megpiruló grillcsirke, csodásan izzó vasfolyamok, a rejtélyesen gomolygó kénes köd és a közüzemi számlák fizetésének szükségtelensége. Engem a radioaktív környezet kicsit zavar, de nem vagyunk egyformák. Valószínűleg ez a Belső Föld PR olyan, mint minden utazási prospektus, kicsit felfele kozmetikázták a kuncsaftok előtt a valóságot és az őszinte beszéd miatt prognosztizálható profitkiesés okán nem szólnak előre az élve elégésről.

– Gyakorlatilag egy rákbináris világ vesz minket körül. A tudósok szerint ( Csobánci Jenőné, Katus és Robi, a részmunkaidős karbantartó) minden második dolog rákot okoz a nappaliban (kutya) , a többi meg a rákgyógyszer (macskagyökértea). Megint egy-null a macskáknak.

– Döbbenetesen sokan vannak, akiknek egyetlen kedvező sajátosságuk, hogy magyarok, ebből következően erre tulajdonságukra szűkült büszkeségük. Másrészt valóban lámpással sem lehetne egyéb előnyös jellemvonást, ismérvet felfedezni bennük. Elvileg a „segg”egy pozitív attribútum is lehetne, de nem ebben az értelemben. Pszichológiailag innen elég széles ösvény, miért istenkirálycsászárság minden magyarsághoz köthető (és valójában jórészt kurvára nem) dolog. Például a „fal” szavunk (mert ez a szó benne van az általuk tartalmilag is helyesen értelmezett 67 magyar kifejezésben, aminek több mint 20 százalékát többé-kevésbé le is tudják írni, felismerhetően), szóval a „fal” gyakorlatilag az egész angolszász hegemóniát és az USA GDP-jét is megkérdőjelezi, de ezt most nem tudom így fejből levezetni, mert inkább szeretném gyorsan elfelejteni.

– A fákat megkefélő csávóknak üzenném, hogy itt a közelünkben a Kamaraerdő dűlőn, háromezer leperkálása után, soha többé nem jutna eszükbe, hogy valóban eggyé váljanak univerzumunk életenergiájának teremtésforrás biorezonanciáival.

– Obi szerint a sarki buszmegállók is be vannak mikrofonozva, mert az USA világuralmi törekvéseinek véghezvitelének stratégiai és cselekvési terveihez szükséges a munkába siető TESCO pénztárosnő és Lajos bácsi diskurzusának mélyelemzése.

Lenyűgöz a kijelentés logika újraértelmezése, amikor bedurcizva bizonygatják a köpölyözés, érvágás, purgálás, a klizma, az ecetborogatás valamint a húzóflastrom hatékonyságát anyucik, akik okosnak tartják magukat, hiszen mindennap kiválóan hazatalálnak.

Asszem lassan ki kéne lépnem a csoportból, mert egyszer én is úgymaradok.

/Mariann Palankai/

13230341_10209680783041522_6286477681712626980_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter