– Rengetegen próbálják életük párját vissza/megszerezni jósnők, javasasszonyok segítségével. Őket egy Woody Allen idézettel bátorítom: „Nem olyan nagy ez a bolygó, hogy rendesen el lehessen bújni rajta előled.”

– Frankhiteleikbe fájdalmasan beszorult táltosok és látók, emelt díjas SMS-ért cserében küldenek pénzenergiát. Láthatóan ez csak nekem fura.

– Értelmes szülő nem dől be a karvalytőke sunyin logikázgató porhintésének, hogy minek mérgeznék a gyógyszergyárak olyan betegséggel a kicsiket, amire nem kínálnak a piacon medicinát, hisz a ravasz nemzetközi oltásmaffia célzott gyermekkárosító tevékenysége következtében, napról napra egyre több Lamborghiniben pöffeszkedő autizmus-terapeutát látunk közterületen.

– Napvilágra került, hogy a mikrohullámú sütőben melegített romlott és/vagy mérgező étel komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, de most szerencsére egy bátor ember, fittyet hányva a Háttérhatalom bosszújának, végre ki merte nyitni a száját.

– A Vénuszról kiderült, hogy naprendszerünk eltitkolt Hawaii-ja, ahol garantáltan sosem kell kardigán a 400 °C feletti állandó hőmérsékleten, alkohol nélkül kábulhatsz a 100%-os szén-dioxidból álló légkörben és az állandó kénsav-eső csodás fényhatásokat eredményez. Lehet, hogy nem éled túl az első másodpercet, de az egy fergeteges másodperc.

– Gézabánál és komáinál továbbra is a vasvilla, a sertésürülék és a táskarádió háromszögében rekedt a kívánatos technikai civilizáció. E horizonton kívül a népirtási szándékkal létrehozott ember alkotta tárgyak és a minden gazságra kapható iskolázott, nem bajai emberek (plusz a négerek) fenyegető halmaza tornyosul.

– Obi távozása nem hagyott űrt maga után, hisz új sztárunk van Zsuzsi személyében, aki szerintem véleményesen mestertroll. Vagy tényleg van félnivalója az evolúciós versenyben az intelligens vírusoktól, mert már egy mezei influenza-A vírus is 5 pontot ráver egy IQ teszten.

– Antalvali tényfeltáró támadást indított a sav tartalmú termékek ellen, hisz az acidoknak már a neve is baljóslatú. Ráadásul marha gonosz, sötét színű gömböcskék alkotják a molekulaszerkezetét, amiből józan paraszti ésszel az ember ránézésre meg tudja állapítani, hogy az semmi jóban nem töri a fejét. Szerencsére a nemzetközi zsidó összeesküvés már milliárd évekkel ezelőtt, egy huszárvágással savat fecskendezett az összes gyümölcsbe, szóval rajtunk nem fog ki.

Nem mellékesen pár embert ideje lenne értesíteni, hogy a kis gézengúz Cirmi gyakran sétál a klaviatúrán, és az így született sületlenségek egy része kiposztolódik véletlenül.

/Mariann Palankai/

funny-bacteria-funny-monster-computer-virus-20981476

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter