A teljesség igénye nélküli heti összefoglaló, melyből kimaradt Csikágó napokban történt evakuálása, a szellemállatok, a HH méhgyilkossági tervei, stb., mert mindennek van azért határa:

• A Kiskegyed szerint az ánuszunkba helyezett fokhagyma segít megfázáskor, és meleg szavakkal javasolják alkalmazását. Emlékeim szerint, az ügynökségek erre a lapra vonatkozó média-kiajánlásában az szerepelt, hogy célcsoportjuk a 35+, vidéki hölgyek. Üzleti szempontból tökéletesen érthető, hogy ezzel az ügyes huszárvágással igyekeznek megerősíteni piaci pozíciójukat.

• Csefkó Pál energiakutatással foglalkozó UFO szakértő tudományos alapokon nyugvó szakvéleménye szerint, a reptillánok felelősek Diana hercegnő haláláért is, a walesi hercegné ugyanis véletlenül benyitott egy szobába, ahol meglátta a hüllők igazi arcát, így már nem hagyhatták életben.
Csefkó Pál nem hagyott nekem teret, hogy valami vicceset hozzáfűzzek ehhez.

• Nem ártana, ha a Mindenre Nyitottak Csopia-nak tagjai, végre nyitottak lennének az általános iskola alsó tagozatának, – tudásszint alapon kijelenthető-, elvégzésére is.

• Gézabá nagyjából ma 25 éve beszél jelen időben az emberiség kipusztulásáról.

• Andrea és barinői lázas igyekezettel próbálnak magyarázatot találni a Hold keletkezésére, mert nem engedik magukat hasbaakasztani a népirtási szándékkal megalkotott zsidófizika nemtelen hirdetőitől. A kínaiak hitvilága szerint, aki a Holdon lakó nyúl által kevert orvosságból iszik, az varanggyá változik. Andreáék tudományos meggyőződéséhez legközelebb a kínaiak állnak.

• Az üzletileg igen életrevaló Tündy, egészségmegőrzésre alkalmas, színes és tetszetős Beprogramozott Marok Követ árul, az 1492., Bahama szigeteki események által ihletve.

• Obi mostanában ironikus. Már ahogy egy tanulatlan, frusztrált futóbolond George Clooney bőrébe próbál bújni.

• Kiderült, hogy műköröm is halált okozhat. Nem eleget, sajnos. Nem eleget.

• A ción kesztyűbáb ISIS küldetése, hogy kizárólag a zsidó történelmi városok, műemlékek, ősi relikviák maradjanak emlékként az utókorra, mint az egyetemes emberi civilizáció bölcsői, alfái és omegái. Minden egyebet el kell pusztítaniuk. Főleg a magyarok kiválóságának közel keleti tárgyi emlékeit, több ezer éves eltitkolt kegyhelyeit, azt a rengeteg emléket. Ezt jól kifundálták, a kurva anyjukat.

• Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy a grabovoj számok ötlete, egy olyan agyból pattant ki, aki szeretett volna a véget vetni a folyamatos imbecil utánpótlásnak.

/Mariann Palankai/

12994297_10209434300799620_8530671180224512323_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter