1. Kizárólag az interneten elérhető a szigorúan eltitkolt dokumentáció, mely szerint az ökoszisztéma elkúrásában anyagilag érdekelt lelkiismeretlen genetikusok sikeresen dinoszauruszt klónoztak. Ami figyelemre méltó teljesítmény, mert még a hülye is tudja, hogy a dinoszauruszok létezését csak az aljadék zsidóérdek támasztja alá.

2. Mindeközben a gyógyszergyárak mocskos pénzsóvárságból AIDS-szel fertőzik meg a lakosságot. Amire előre kitervelt szándékkal, direkt nem találnak fel ellenszert.

3. A Háttérhatalom szándékos alacsonyan képzett, selejtes pilótákra bízza a légi forgalmat. Tekintve a chemtrailt, mint az emberirtási főcsapásirányt -, ez már mekkora elbaszott, beteges, önmarcangoló ciongyík skizofrénia?

4. A rettegett Hangágyú teljhatalmú urától annyira összeszarta magát a kormány, hogy mindent egy lapra feltéve, kerül amibe kerül, nem írják le a nevét, ezzel próbálják megsemmisíteni, de hiába, még ez sem töri meg Szent Magyar Földünk Chuck Norrisát.

5. A gyíkemberek sosem látott villámlásokat produkálnak HAARP segítségével, mert a max 1 milliárd dollár/dörgésdarabba kerülő, űrből irányított mesterséges égzengés előidézésével terveznek tömeges emberhalált előidézni.

6. Dr Tihanyi szerint modern világunk mesterséges energiáinak özöne az egyik oka a rákbetegség kialakulásának, amit ő hatékonyan tud orvosolni a legkülönbözőbb gyártmányú televíziók képernyőjén keresztül.

7. Egy Vásárhely közeli tanya földútján ufók általi, kör alakú, extrém fű-zöldellésre lettek figyelmesek a helyiek, és mivel a környék egyik legfontosabb disznóóljához vezető ösvényről van szó, egyáltalán nem csodálkoztak, hogy a földönkívülieknek is felkeltette az érdeklődését az objektum.

8. Szíriában történtek magyarázata, hogy a pentagram alakú, női energiaösvény Ley vonalainak globális tudatosságának megszerzését célozta meg a Daesh, más néven Iszlám Állam. Csak Ashtar kapitányon kívül senki se gondol a legkézenfekvőbb összefüggésekre.

9. Jennifer pornónézéstől lett terhes, miközben férje a közel keleten harcolt. Ez egy kicsit trendibb, fiatalosabb, modernebb felfogása egy kétezer éves sztorinak. De akár még egyszer bejöhet, ha ez a remake nem is lesz akkora kasszasiker.

10. Obi gyermekkorában megkapta az oltásokat és mindennap vitaminokat szed, ezért 15 éve nem volt beteg. Ezzel a pofonegyszerű és frappáns érveléssel bebizonyította, semmi szükség az arcátlan gyógyszergyárakra és a lelkiismeretlen bűnsegéd orvostársadalomra. Kár, hogy irigyei szűk látókörű interszubjektivitási hálójába keveredve, ismét csak tudományos eredményeinek agyonhallgatása lesz osztályrésze.

És igen, el kell mondanom, hogy rengeteg csoportunkban a kisstílű logika-náci, akik szkeptikus kukacoskodásukkal hozzájárulnak a májusban esedékes további 16 világvégéhez. Nekik kell ezt megoldani a lelkiismeretükkel.

/Mariann Palankai‎/

12932964_10209378626447796_7858954829886003122_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter