És íme, a bizonytalankodó Szabadon Ébredők számára a kézikönyv utolsó fejezete, mert azt hiszem kicsit már kiégett az agyam a sok állatságtól és a gátlástalan kuruzslóktól.

1. Elhihetem-e a Chemtrail létezését?
Kiábrándító az emberek többségének cinikus és lekezelő fensőbbséggel való viszonyulása a Télapó és a Húsvéti nyúl kérdéshez. Ebbe a mátrixba helyezve a Chemtrailt: igen, nyugodtan hihetsz benne.

2. Szörnyű betegségekkel fertőzhetnek-e meg a migránsok?
Ha feltétlenül a szexiparban akarsz dolgozni, akkor inkább a kamionsort válaszd.

3. Bármelyik pillanatban elpusztulhat a Föld egy űrből érkező fizikai hatás nyomán?
Annyi elképesztően kis esélyű feltétel és esemény következtében élhető a bolygónk (Naptól való távolságunk, a Nap mérete, a Holdunk létezése, a Tejútrendszeren belül valóban elhelyezkedésünk, Naprendszerünkben való pozíciója a két nagy gázbolygónak, és még ezer és ezer), hogy lényegesen nagyobb csoda a földi élet létezése, mint hirtelen elpusztulása. Szóval igen.

4. Hallgassak-e a jósnőmre fontos döntéseim meghozatalakor?
Bárkire hallgatsz, jobban jársz, mint ha a saját eszedre támaszkodsz.

5. A dinoszauruszok létezése hazugság?
Igen. Köztudott, hogy a világ leggazdagabb zsidói dinoszauruszlétezés-hazudozással tettek szert mesés vagyonukra. Egy gátlástalan múzeumi paleontológus csillagászati júdáspénzt visz haza havonta.

6. Léteznek-e médiumok, látók, csodatévők, stb.?
Igen. Sajnos az igazságszolgáltatás szervezetei valóban nem elég hatékonyan lépnek fel ezekben a csalási ügyekben és rengetegen kínálják szélhámos szolgáltatásaikat hiszékeny embereknek.

7. Megbetegít-e a McDonald’s hamburger?
Igen, az egyoldalú táplálkozásnak egészségkárosító hatása van. Egyél néha mást is. Sőt inkább sokszor.

8. Kigyógyíthat-e a rákból dr Vargha?
Természetesen lehetséges. Vargha Zoltán azonban nem. Ha Vargha úr a jövőben sikeresen elvégezné az orvosi egyetemet, ha szakirányú képzettséget és klinikai tapasztalatot szerezne, ha tudományos alapokon álló ismereteket igyekezne fáradságot nem kímélve szerezni, akkor valódi doktorként komoly esélye lenne segíteni rákbetegeken (egy újragombolt intellektussal, morállal és lelkiismerettel). Ezeket nem váltja ki az önmagát egyre jobban leértékelő Bodrogi művész úrral közösen készített jó kedélyű képkompozíció.

9. Az életemre törnek-e multik, a gyógyszergyárak, a nagyvállalatok, az élelmiszeripar, a feldolgozók, stb.?
Igen. Ha ismernek. Ez elég ütős magyarázat lenne bíróság előtt is.

10. A tudomány és a technológia vívmányai veszélyeztetik az életemet?
Igen. Ne nyelj le, ne dugd a genitáliáidba, ne nyúlj bele, ne célozz meg vizelettel olyan cuccokat, amik áram alatt vannak.

11. Egészségesebbek voltak-e őseink?
Igen. Ők makkegészségesek voltak az első betegségükig. Abba viszont általában belehaltak.

12. Hazugságokkal, baromságokkal van-e tele a média?
Igen, minél nagyobb hazugságot, baromságot állít, te annál szívesebben olvasod, nézed, kattintasz. Ezen érdeklődést konvertálják át reklámbevételre. Szerinted ki a hülye a folyamatban?

13. Lehetne-e a Föld egy csodás, békés, harmonikus hely?
Lehetne. Csak hát az olyanoktól szar hely, mint amilyen te is vagy. A rasszista, kirekesztő, kisebbségi komplexusainak nyomán agresszív és gyűlölködő, tudatlan, ám rámenősen okoskodó bugrisoktól.

/Mariann Palankai/

739_10209079767736515_8830500594071240665_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter