Iránymutatás kezdő konteósoknak

III. fejezet
(még legalább két fejezet van, szólok előre)

Gyógyítja-e a rákot a C-vitamin, a fokhagyma, a parlagfű, a dió, a búzacsíra, a petróleum és a méz?
Igen, rövid idő múlva teljesen elmúlik. Halottak nem szenvednek ráktól.
Veszélyes-e az alumínium?
Ez a lenyelt alufólia golyó nagyságával van összefüggésben. Szóval alapjában igen.

Nanochipeket helyez-e el bennem a kormány, illetve egyéb eszközöket használ-e megfigyelésemre?
Igen, a te szaros, dögunalom, lúzer életed annyira érdekli őket, hogy milliókat hajlandók költeni erre az élvezetre, ami a folyamat technikai, adatfeldolgozási, értékelési, humán erőforrásbéli költsége/megfigyelt személy.

A szintetikus anyagok problémát okozhatnak az egészségemnek?
Igen, ha nem a megfelelő módon használjuk. Ezért egyetlen testnyílásodba se gyömöszölj nejlonharisnyát. De ha mindenképpen elkerülhetetlen, akkor is csak egy nagyon keveset.

Félnem kell-e egy kobaltágyúzástól?
Ez attól függ, hogy vagy-e annyira hülye, hogy brahiból egy időre, egy Theratron 780 C telekobalt készülék fedőlapja alá bújj. Szóval szerintem igen.

Lehet-e valaki allergiás kőolajra, mint Antalvali?
Igen, pszichológiai értelembe véve túlérzékenységnek definiálhatjuk a frusztrációból és nárcizmusból eredő hisztirohamot.

Fenyegetnek-e minket a robotok?
Igen. Egyrészt sose nyúlj be a kézi-mixer keverőkarjai alá, akármennyire kísértő, hogy a tésztabuborékokat kipukkantsd körömmel. Másrészt tényleg, de azt te a büdös életben nem értenéd meg miért, hogyan.

Minden anyag, vegyület mérgező?
Igen. A szén is. Ha grafitot eszel (és már miért ne ennél pont te?), semmi bajod sem lesz. Ám ha megőrölt gyémántot, sanszos, hogy belehalsz. A vizet az emberiség marginálisan megfulladásra, ám mégis jórészt megivásra használja. Ha bárium-szulfát került a testedbe, akkor perceken belül szólít a radiológus, mert bélröntgenen vagy. Ha viszont bárium-klorid, akkor végleg elege lett a feleségednek/férjednek a baromságaidból, noha ő se lehet egy észlény, ha összeházasodott veled.

Különleges vagyok-e attól, hogy olyan hangokat, dolgokat látok, amit más nem?
Igen. Nem mindennapi, hogy valaki élve megússza a metilalkohol-mérgezést, illetve az ilyen tüneteket okozó mentális betegségek is rendkívül ritkák.

Léteznek-e a szerigömbök, angyalenergia-csóvák, fénykígyók, amiket látok, fotózok?
Igen. Optikai jelenségeknek hívják, aminek megértését megkönnyítené, ha újból nekirugaszkodnál a hatodik általánosnak.

Önérdekű hátsó szándékkal manipulálni próbálják-e a kormányok az embereket?
Igen. A választási kampányok kiemelt figyelmet fordítanak az alpári ösztön szinten manipulálható tömegeknek, amelynek te díszpéldány tagja vagy. A pártok legértékesebb célcsoportja a zsigeri gyűlölet/félelem-keltésen keresztül befolyásolható emberek halmaza, mert általában ennek a rétegnek a sikeres megszólítása eredményez masszív többséget, kormánypozíciót.

Tulajdonképpen ezért tart ott a világ, ahol.

/Mariann Palankai/

12507268_10208578682009685_4835611819395345216_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter