Elektromágnes: Kék-piros mágnespatkó alaposan megvilágítva egy olvasólámpával.

Molekula: Egy kézzel felemelhető színes gömböcske. Ezen csoporton belül megkülönböztetünk jó molekulákat, amik kellemes színűek és emberrel barátságosak, illetve rossz molekulákat, melyeket már gonosz kinézetük is elárul.

Vegyületek: Minden vegyület méreg, de nem minden méreg vegyület. Ez utóbbira példa a rádióhullám.

Rádióhullámok: Emberélet kioltására alkalmas, láthatatlan gyilkos.

Sugárnyaláb: Veszélyes, mert pikpak kettévág egy tehenet is. Néha az ufók ezt is láthatatlan formában alkalmazzák, ilyenkor az éjjeli sötétségben, az ágyvég irányából hallható zümmögése árulja el.

DNS: Fizikai környezetünk minden szereplője rendelkezik DNS-sel, a betontól a kávézaccig. Egy tárcsakapcsoló segítségével lehet jó szándékúvá, vagy gonosszá alakítani. Jobbra tekerés esetén aranyos lesz, balra tekeréssel gyilkológéppé alakul.

Vírusok: Nagyon-nagyon (de tényleg baromian) apró, káros rovarszerűségek, amik beférnek a vérbe. Marmonkanna kiszerelésben árulják zsinagógákban.

Baktériumok: Ugyanaz, mint a vírus, csak olyan oválisos formában, és főleg sárgás-barnásak.

Nehézfém: Kurva nehéz csillogó biszbasz.

Csapadék: Egy vízből, kőolajból, kénsavból, és veszélyes pöszmötökből kevert koktél, amit a karvalytőke felhőmagvasítási eljárással juttat a mit sem sejtő lakosság életterébe. Érintése halálos.

Felhőmagvasítás: HAARP segítségével, egy kupacba dzsojsztikolják a felhőket, majd villámgyors mozdulattal úgy kicsapatják belőle a trutyit, hogy Bajának (illetve az olyan ingatlanoknak, amin rendes emberek élnek) mindenképpen szar legyen. Babra meló eléggé, de a cionoknak és az USÁnak megéri.

HAARP: Minden olyan közterületen szabad szemmel látható ember alkotta objektum, amivel nem lehet szántani, nem laknak benne és nem is vegyesbolt, az HAARP.

Naprendszer: Egy óriási, focilabda alakú bunzemégő körül keringünk, de ha gyíkemberek tovább piszkoskodnak, akkor kibillenünk az egyensúlyunkból, és leesünk a Világegyetem padlójára.

Világegyetem: Az Alföld méretét is meghaladó, kavargó sötétség, amit azok a marha pici csillagok nem tudnak rendesen bevilágítani, és az egyik végéről a másikba történő űrhajózás több órát is igénybe vesz.

Dinószauruszok: A júdáspénzen megvásárolt modern tudósok gyenge próbálkozása a szíriuszplejádi eredet valóságának elkendőzésére.

Nanócsip: Az emberek irányítására kifejlesztett aljas fémbolha, amit az orvosok az oltásokba keverve juttatnak a rendes emberek szervezetébe, ha már lúd, legyen kövér alapon.
Pedig a nanócsip sokak számára tényleg az egyetlen lehetőség, hogy egy körömpiszoknyi intelligencia jusson a testükbe.

Mellesleg kisgyíkok számára már elérhetőek a cuki plüssbaktériumok. A közelgő Vérborzalom és Örömteli Emberhalál ünnepeinkre javaslom ilyeneket venni a picinyeknek.

/Mariann Palankai/

941013_10208569891109918_3398085203739763641_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter