Erős volt az első hét, így dióhéjban:

1. A Cobra csoport, ugyan sajna neve ellenére nem valami izgi, pajzán programokat szervező csoport, ám továbbra is rendkívül szórakoztatóak. Ezen a héten a Rakéta Regényújság 1983. novemberi számát publikálják, hangalak leiratban. (Sajna 10. oldal elveszett, de sebaj.)

2. A zsidók műhóval árasztották el a Kárpátmedencét. Sose voltam egy pénzügyi fenomén, ezért csak annyit értek belőle, hogy momentán ezen nyerészkednek, hogy a radai rossebb esne beléjük.

3. Zsuzsi macskája ismét lefialt a számítógépe klaviatúráján, és a negyedik kiscica előbújásakor a „send” gomb is megnyomódott a nagy izgalomban. Gézabá egyetértett a leírtakkal, felhőmagvasítási szempontból.

4. A Timóteus misszió ingyenes szexrabszolgákat toboroz a Szent Lélek Szolgálata és Isten dicsősége hívószavakkal, ami szerintem elég ügyes.

5. Ogerle napi szinten coming outol: – Helló, Gábor vagyok és idióta.

6. A legsötétebb életkilátások vérzivatarában is mindig reményt és méregdrága talpmasszázst kínáló Vargha Professzor úr praxisa továbbra is virágzik, mert a végső elkeseredés fázisába került emberek nincsenek abban a lelkiállapotban, hogy racionálisan átgondolják: ez az ember egyáltalán alkalmas-e polcfeltöltőnek minimálbérért?

7. Viszont túl vagyunk uszkve 20 világvégén (2 nanocsip, 3 kobaltágyú, 2 Nehéz Fém, 6 Ólmos eső, és majd tucat HAARP-energiamérgezés általin), és még csak vízkereszt van.

/Mariann Palankai/

funny-amazing-snow-ice-sculptures-images-pics-photos-6

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter