Pár pókháló finomságú ellentmondás nem hagy nyugodni:

1. Ezrek ajkát hagyja el naponta a facebookon megjelenő virtuális sóhaj: A világ mennyivel jobb hely lenne Zuckenberg és a hozzá hasonlók nélkül! És ezrek lájkolják bólogatva.

2. Gondolkodás nélkül küldenék vesztőhelyre annak a Kádár rendszernek bármely vélt/valós képviselőjét, amelyikben minden jobb volt.

3. A gyógyszergyáraknak érdekében áll eltitkolni annak a C vitaminnak a csodálatos gyógyító képességét, aminek promótálására dollármilliókat költenek évente, és a gyártó, csomagoló, fejlesztő részlegük csilliárd dolláros divízió portfoliójukon belül.

4. Ugyan ezeknek a gyógyszergyáraknak megéri szarért-húgyért oltásokat árulni, egy zsíros pestis, és egyéb fasza kis járvány következtében a gyerekeik életéért rinyáló szülők kicsontozása helyett.

5. Az oltásokkal, olyan betegségekkel fertőzik meg az embereket, amire nincs gyógyszer.

6. A gyíkemberek azért mérgezik a vizet, mert a csodás tiszta, iható vizünkre fáj a foguk.

7. Ugyanez erdőben, legelőben, légkörben, stb.

8. A cionok népirtásának célja a rettenet sok rabszolgaszerzés.

9. A naprendszerünkben fullos csillagrombolókkal sunyin ólálkodó földönkívüliek, nem egy jól irányzott halálsugárral változtatják kőbolygóvá csodás kis planétánkat, hanem száz éveken keresztül piszmognak körülményeskedve megsemmisítésünkön.

10. Ugyanezek a gonosz idegenek, ezer fényév átszelése közben, ezerszám utaztak el patentra kész kőbolygók mellett, de ők mindenképpen a saját kezükkel kiirtott bolygót akarnak szerezni, ami lehet, hogy a picsában van, meg macerás, de az a munka van rendesen elvégezve, amit az ember maga csinál.

11. Az Ufók az emberi tudást és technológiát messze meghaladó ismeretekkel rendelkeznek, de Dudás Marika celldömölki lakos éjszakai motoszkálással történő vegzálásával és akarata elleni orv petefészek-ultrahangozásával szerezhető szakismeret: az nélkülözhetetlen a számukra.

12. Obama és Putyin közt a különbség annyi, hogy utóbbi hatalmi törekvések nélkül, rendességből cselekszik.

13. A Nobel díj, vagy bármilyen világra szóló tudományos eredmény automatikusan elzsidótlanítja a személyt, és egy lépésben példamagyarrá válik.

14. Az egyetemet végzett emberek mind csaló, ostoba gazemberek, kivéve, ha valamelyik bekattan, és a kedvenc agyrémünket kezdi elnyomatni, latin kifejezésekkel hivatalosítva, mert akkor PONT egyetemi végzettsége teszi ikonná, legitimmé.

15. Ugyanez NASA-sban, pilótásban…

16. A Háttérhatolom bizniszben utazók dinasztiákon keresztül mérgezik a Földet, csipetnyi aggodalom nélkül, hogy saját utódaik is mennek a levesbe.

És nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi lesz akkor, ha a Háttérhatalom valahogy kiszagolja az internet titkos csatornáin (Youtube, google) diszkréten kerengő hatékony védekezési metódusainkat, és ellengrabovoj számokkal, vagy SátánFényEnergia imákkal húzza csőbe a rendes embereket, vagy elkezdi hamisítani a petróleumot, hogy ne gyógyulhassunk meg a segítségével a ráktól…

/Mariann Palankai/

12339125_10208373335716156_2102277819353884059_o

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter