Magyarázat, de nem mentség, hogy az utóbbi hónapokban teljesen lefoglaltak privát teendőim, ezért elhanyagoltam munkámat, kötelességemet, hogy segítsem a lehető leggyorsabban a cion közösségbe integrálódni azon pelyhes állú friss gyíkokat, akikben dicséretesen lobog népirtási ambíció.
Röviden összefoglalom hát számukra a legutóbbi időszak történéseit:

1. Magyarországon megszaporodtak a démon általi megdugásos esetek. Vito, a Mágia Zöld Páholyának asztráltestszakértője (ám nagyjából 150 kilós valódi testtel), egy profin látens perverz boszorkánymester, Koviért kiáltó részletességgel tárta a nyilvánosság elé az aggodalomra/reménykedésre okot adó tényeket.
Azonban lehetetlen nem egyetérteni vele:
“A nemi erőszak egy nőnek borzasztó élmény, de annál még félelmetesebb, ha valaki dug, és nem látod, hogy ki az. Ez ép elmével felfoghatatlan.”
(Noha az “ép elme” kifejezés a szájából kicsit fura, mert nem igazán értem, azt honnan veszi, hogy az milyen.)

2. A pénzangyal küldő bizniszben két féle szakember mozog:
az első tisztes szegénységben él, és ebbe fikarcnyit se belegondolva küld pénzangyalt olyanoknak, akik szintén fikarcnyit sem gondolnak bele ebbe. A másik típus, aki listaáras díjazási rendszerben küld pénzangyalt olyanoknak, akik örömmel realizálják, hogy egy láthatóan tehetős személy, saját magánál már bevált rendszeréből juttat nekik, de valamitől itt is érezhető a nem belegondolási metódus.

3. Gézabá, a 3 dimenziós bajai időjárás-app, két szempontból is versenyelőnyt szerzett a Köpönyeggel és az Időképpel szemben: az egyik az ingyenes zsidózásos bónuszszolgáltatás, a másik a jelentésekbe közönségbarát nyelvtani truvájok lelkiismeretes és fáradhatatlan elhelyezése.

4. Ismét jókora pofont kapott a korrupt orvostársadalom. Bárhogy igyekeztek eltitkolni, kiszivárgott, hogy a rákdiagnosztika aduásza a galamb.
Annyit azért el tudott érni a lelkiismeretlen orvoslobbi, hogy továbbra sincs lehetőség arra, hogy állami pénzen csinos kis váróteremmel kibővített, hófehérre meszelt galambdúcokban, egy becsületes és tévedhetetlen galamb ingyen állapítsa meg a kórt egy diplomájára pöffeszkedő senkiházi helyett, aki úgyis azt mondja, amiért a Gyógyszergyár fizet neki.

5. Ogerle egyre hevesebb tudományos vitákat folytat saját magával. Maga mögött hagyta a parttalan diskurzusokat olyanokkal, akiknek egyetemeken keverték össze a fejét mindenféle sületlenségekkel, akik valami hírnevet szereztek maguknak belterjes, sötét érdekeket kiszolgáló médiafelületeken, akik nevetséges mantraként hivatkoznak lózungos tudományos tételekre, vagy akik arra verik magukat, hogy évekig tanultak, ahelyett, hogy valami értelmes dolgot kezdtek volna az életükkel.
Egyelőre nem látszanak eldurvulni a viták Ogerle és önmaga közt, de láthatóan ennek csak a kölcsönös tisztelet és a megfelelő neveltetési háttér szab gátat.

6. A világ két hajszálpontos részre osztható: az egyik része rákot okoz: vörös hús, repülőgép, ledes lámpák, a sült krumpli, stb., és főleg a rákgyógyszerek. A másik része gyógyítja a rákot, asszem az asztalláb is.
Kivéve, ha a Tescóban árulják, mert akkor megbuherálta a Háttér Hatalom, és még a C vitamin is rákot okoz.
Na, ezért nem találkozol soha a Világbank elnökével, vagy Obamával a pomázi Tescóban! Mert hülye lenne ott vásárolni, amikor PONT az ő utasítására piszkáltak bele a parizerbe!

7. Úgy vélem, egy cukrászati polémián megorrolt csoportunkra egy élettani szempontból főemlős egyed. Hímgyíkjaink előszeretettel nyomkodják rajta a “torta” gombot, mely etológusokat ámulatba ejtő verbális agressziót vált ki belőle.
Akik ezt éretlennek találják, azoknak elmondanám, hogy az illető megbocsájthatatlan gaztetteket követett el egy bájos és kedves gyíklány kollégánk ellen, aki még szabadidejében is cuki óvodásokat mérgez, ami marha nehéz meló, mert elég gyorsan futkosnak.

Van jó hír is. Erkölcstelen és gátlástalan létezésük következményeként, pár tagunknak vércionkutyával bővült a családja, így őket is bevonhatjuk a rendes, tisztességes magyar emberek kiirtásának feladatába.

/Mariann Palankai/

12311085_10208270347181507_2908253741501852251_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter