Ha az ember lehúzott jó pár évtizedet anélkül, hogy használta volna az eszét, és egy derűs májusi délután elhatározza, hogy mostantól csinálja, abból mindig csúnya Szabadon Ébredés lesz, a tanulás és művelődés babrás tevékenységnek kihagyásával a rendszerből.

Íme a Szabadon Ébredés 10 alapszabálya:

1. Semmiképpen se érintkezem vegyülettel, pláne nem eszem meg! Ha mégis előfordul, – a zsidók körmönfont ravaszkodása következtében -, azonnal kezet mosok.

2. Csak természetes eredetű termékeket fogyasztok, használok. Ha tudnám, hogy az azbeszt természetes anyag:
A., Akkor se tudnám, mert prekoncepciómmal ellentétes dolgokat elvből nem olvasok.
B., Akkor se hinném el, mert a Holdra szállás is hazugság …
C., Akkor onnantól szemrebbenés nélkül mantráznék valami agyament konteo-rémálmot, hogy csak rossz a PR-ja, és egy lépésben rákgyógyszerré változna. (Jó, de mi nem?)

3. Nincs az az isten, hogy a gyilkos szilícium-dioxiddal megmérgezzen a nemzetközi/amerikai nagytőke, mert ilyen névvel az csak valami összehangolt népirtásos gaztett lehet. Viszont 3 másodperc alatt meggyőzhető vagyok egy interneten talált videóval, a megfázást gyógyító, a kapzsi és erkölcstelen orvostársadalom által eltitkolt gyöngyvirágfőzet-kúrára.

4. Nem engedem, hogy a gyerekbe csirkeembrióból és autizmusbacilusból készített undorító kotyvalékot fecskendezzenek! Egyrészt, mert képtelen vagyok két Gyógyszergyár- Gazságra való ráébredés közben arra is ráébredni, hogy a kolbászos rántotta is valójában csirkeembrióból van, a kirántott hús meg ha megnő, abból. Másrészt fingom sincs mi a bánat a bacilus, a vírus, a molekula és egyáltalán bármi, ami kívül esik a Tesco kínálatán, és nem lehet villával a szemem láttára megpiszkálni.

5. Számomra a medicina (tudomány)-horizont nagyjából a „sárkány ellen sárkányfű”.

6. Mindenki, aki okos, tehetséges, művelt, sikeres, gazdag, vagy ezek tetszőleges kombinációja, hallatlanul irritál engem. Ezek csakis valami Billerbeckcsoport-szerű (akik csak falból gyártanak matracot, igazából árja nyomorításból élnek), zsidó ármánnyal érvényesülnek, mert egy igazságos világban én birtokolnám javaikat, a nulla szellemi, fizikai és emberi teljesítményem ellenére én érdemelném meg, és nem jómagam tehetek arról, h szar az életem, hiszen minden bokorban ott lapul a szervezett mérgezés, a manipulált DNS-ű só/víz és az egyéb profitorientált álnokság, aminek ellenem irányulása világos bizonyíték hallatlan fontosságomra.

7. Sosem sajnálom az időt arra, hogy pofátlan, szakállas, minden tudományos alapot nélkülöző hoaxokat nyomassak, mert egyrészt már a közlekedőedényeket is turpisságnak tartom, másrészt így felszabadultan és éberen alá tudom támasztani paranoiáimat és gyűlölködéseimet.

8. Aura Balance cseppeket szedek, (Bach virágeszencia-készlet 29.990-Ft), mindenkinek csak ajánlani tudom. Régen az orvosok aranyos, fehér szakállas bácsik voltak (mint az Asterix és Obelixben), akik ugyan piócát, érvágást, ólom és higany fogyasztás-kúrákat alkalmaztak, de legalább nem a gyógyszergyárak zsebét tömték. A nagyi égésre javallott tejfölkúrájának megtorpedózása is csak az 1200-ba kerülő Panthenol szekerét tolja.

9. Legfontosabb lecke megtanulni Szeretni, mert egy dolog örökké megmarad az Univerzum lelkében: ( a villanyoszlopok elporladása után is), a Szeretet. És az Univerzummal való egyesülés Angyali Boldogságot sugárzó Kristályrezonancia Fényszekvenciáinak sejtintelligenciája , Bioenergiai Csereinformáció-Polaritással vibráló Asztrál tudatos Szívcsakra-energianyalábként lebegnek az Űr-aura Aranyterén,egyenesen Asthar kapitány szíriuszplejádi űrhajójának klafán rasszista, Igazmagyar- radiesztézikus irányából.

10. Csakis azért szorgalmazok egy végre valóban alapos holokausztot a rohadt zsidók, cigányok és egyéb aljanép eltakarítására, mert miattuk nem tudnak a világban boldogulni az olyan rendes, becsületes, jóravaló, kedves keresztények, mint én.

/Mariann Palankai/

12038251_10207925701005568_5059629936400802678_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter