A szomorú búcsúk mellett mindig érkezik friss hús. A fonál felvételének felgyorsítása érdekében, ím, szeretettel (áldás) összefoglalom számukra az alapfogalmakat:

1. A Háttérhatalom bakancslistáján az első pont a MAGyarság kiirtása, mert ha sikerülne a világ összes pulikutyáját, gémeskútját, matyómintás köcsögét és Ceglédet végre eltörölni a Föld színéről, akkor (némileg nekem homályos okból, de mit vársz egy szőke nőtől?) a Wallstreet-i bankárok baromi jól járnának.

2. Lemérgeznek ezek már minket mindennel a GMO-s TESCO-parizerrel, a Kanári szigetekre nyaralókat utaztató chartergépről (nanobogárlárva, báriumtrihidrátcianid,…), és akkor még a felhőmagvasító-ezüstjodid katalizáló HAARP-gecizésükről még nem is beszéltünk. Mert azt nem lehet mondani rájuk, h sajnálják a lóvét a népirtásra!

3. Amikor egy cég tényleg valami disznóságot tesz a termékébe, az soha sem elszigetelt, vállalkozói profit-növelő tevékenység, dehogy. Egy nagy fényes asztal körül ülnek hárman: Egy ösztövér, aranyszemüveges Főgonosz. Ő a Gyógyszergyárak. Egy kövér, cilinderes, szivarozó pasas. Ő a Bankár. És Obama, a lelkiismeretlen kirakatnéger. Na, ők döntenek a telített zsírsavas Demko margarinról SZEMÉLYESEN, a saját kezükkel!!!!!!

4. HAARP-állomásnak számít minden olyan ember alkotta, közterületen látható, drótos építmény, ami nem kombájn, Opel Corsa, Tanácsháza, vagy a Lottózó.

5. A rovásírás a bizonyíték mindenre. (Ha te se érted, ugyanolyan nemzetellenes véglény vagy, mint én)

6. A mainstream tudomány, egy évszázadokon keresztül húzódó ravasz és aljas összeesküvés-rendszer, amiben nyakig benne van Mengyelejev, Newton és az összes Illuminátus által pénzelt zsidó, melynek légből kapott tételei, összességében (naná), a MAGyarság kiirtását célozza.

7. A mainstream tudós velejéig romlott cion, az illuminátus gátlástalan kesztyűbábja.

8. A mainstream egyetemeken mit sem sejtő birkáknak mossa az agyát jópár gaz zsidó, a korábban elhalálozott, ám attól nem kevésbé gaz zsidók tanaira való hivatkozással.

9. Igazi tudomány az, amit egy okos kétkezi munkás, a Youtube és a Tudnodkell lelkiismeretes böngészése alapján kilogikáz a kiskertben való kapálgatás közben.

10. Igazi tudósok pláne marha sokat böngészik a Youtube-ot és a Tudnodkell-t. (praktikusan órákat!!!), és, – igazán csak jelképesnek nevezhető összegért-, megosztják tudásukat a rászorulókkal, akik imigyen, – az eltitkolt petróleumivás-kúrának hála-, végre kigyógyulhatnak a rákból.

11. Igazi egyetem az Élet Iskolája, ahol nem kell olyan faszságokkal pöcsölni, mint a tanulás, olvasás, helyesírás…. Bőven elegendő, ha egy XIII. századi amazonasi törzs tudásbázisára építkezve, alternatív természettudományi/társadalomtudományi elméleteket állít fel az ember, a bónusz tökrendes és halálgonosz démonokkal. Mert ez nekik is kurvára bejött.

12. Ogerle, a független elmeroggyantak dacos Galileije, szája szögletében cinikus és nagyvilági mosollyal, ezekben a percekben is toppantva cáfolja csípőből a világtörténelem legjelesebb tudósainak hazug tételeit. Csak hát a Nobel bizottság is ki van tömve gyíkok által lefizetett zsidókkal.

13. Gézabá, nullahuszonnégyben átlát a szitán, napi 5-7 alkalommal a nyilvánosság elé tárja, -(nyomokban magyar nyelven)-, hogyan babrálták meg a zsidók és/vagy az amerikaiak a világegyetem összes eseményét, a napkitöréstől, a bajai szúnyogszaporulaton keresztül, a tejfölös-dobozig.

mekdonaldsz

/Palankai Mariann/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter