Sajna már Gézabá, a joviális szalon náci is kezd uncsi lenni..
Íme rezignált heti összefoglaló:

1. Obi a természettudományok összes létező spektrumát felölelve, nagyjából a hetedik nagydoktoriját írja rendületlenül a facebookon, az Aladin és a csodalámpa, a Tom and Jerry, illetve az összes fontos Disney film kvantummechanikai, termodinamikai, szilárdtest fizikai, kinematikai, kondenzációs, gravitáció kölcsönhatási, és szerves kémiai folyamataira és eseményeire tudományos tényként támaszkodva, inkluzíve, hogy egy jól irányzott seggberúgástól ki lehet repülni az űrbe, majd a földre érkezés után, tiszta erőből továbbhajkurászni a szemtelen kis kakukkot.

2. A HAARP létezésének perdöntő bizonyítéka az időjárás. Aminek létezését, ugyebár mi, ciongyík szkeptikusok se tudjuk elhazudni.

3. Lassan egy éve követem figyelemmel az Élet Iskolájának nebulóit. Szerintem ott, az érettségihez elég, ha valaki emberhalál nélkül kinyit egy babkonzervet. De ha nem, az is csak négyes alá.

4. Kis barátaink számára továbbra sem létezik szignifikáns összefüggés a tudás és a tanulás között, hacsak nem statisztikus fizikának és általában interdiszciplináris tudományfelfogásnak definiáljuk a Mindenegyben blog fake híreinek hüledező böngészését és a világ ügyeinek debilis paranoizálását, a facebook idevonatkozó csoport-felületein.

5. Amikor létező és hatékony orvosi kezelés helyett, az alternatív csodadoktor tanácsára, a nyirokmirigy rákban szenvedő gyermek ágyát elhúzzák a földsugárzás szekvenciáinak káros energiacentrumából, plusz rákossejt átprogramozó barackmagkivonat….. Ilyenkor affektáltan túlreagált, liberális értelmiségi finnyáskodásként tekint az ember a boszorkányüldözés és a ráolvasással/vajákossággal gyógyítók máglyahalálra ítélésének megszüntetésére.

6. Heti kedvencem Editke, a meglepetésszerűen kisminkelt ötvenes démon, aki noha nyilvánvalóan turkálóból öltözik, határozott fellépésének következtében, ötezerért méri a pénz és meggazdagodás-energia kilóját, ütött-kopott albérletében rendszeresített szolgáltatásbázisán.

/Mariann Palankai/

11988740_10207824922806176_2218196455103236059_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter