10 paramétere célpontjainknak, illetve biztos jele, hogy az internetet, és az azt felépítő és szabályozó protokollok mindenki számára való hozzáférhetőségét elkapkodták.

1. Vérvalóság a VHS-en antikolt ufó-észlelés (félhomályban egy hajgumin jobbról belóbált, alumínium salátástál), illetve a NASAszupertitkossosemlátottechnikatelhallgatott, zseblámpafénykörzés/mozgó maszat.

2. A MAG Istenáldotta gyermeke permanensen nácul, miközben a magyar nyelv vonatkozásában funkcionális analfabéta, tájszólásos hangalakban ír és max. vak tyúk is talál szemet alapon találja el a szavak és kifejezések értelmét, helyesírását. Egy életrevaló csirkefogó paneljeivel/ blogján olvasottakkal villog, aki a szellemi vezetője (ötezerért leveszi a rontást szabad kézzel), alternatív nagy tudású (a UPC csomagjában van Discovery is) illetve egy súlyos mentális problémákkal küzdő, közléskényszeres paranoid mániás depressziós.

3. Szabadon gondolkodónak azokat nevezzük, aki mindent gondolkodás nélkül kimondanak/leírnak, amire a tanár nénijük azt mondta: Ne beszélj hülyeségeket kisfiam.

4. Az USA a főgeci, de a főgecik főgecije, Bill Gates, Steve Jobs, Zuckenberg, a NASA és a krumplibogár. Miközben on time Bill Gates, Steve Jobs és Zuckenberg által, – sajnálatosan-, biztosított felületen gyakorolják a szólás és információszabadságukat. Na, jó, a krumplibogár tényleg nagy geciség volt. (ahányszor leírom Steve Jobs nevét, fizet nekem)

5. Idejének 50 %-ában cukormorzsaként rinyál tündérekről, Buddháról, angyalokról, Jézusról és az emberiség jövőjéről, a fennmaradó időben vadul követeli kisebb-nagyobb társadalmi csoportok sóval való bevetését, s a gyilkos dühe kiváltásához elég, ha valaki gyerekorvos és/vagy miniszoknyát visel, és/vagy jó a kecója, illetve kicsit is különbözik tőle, tehát nem egy korlátolt, rasszista senkiházi.

6. A XXI. századi tudomány, tudósok és életmód egy összegben patás ördög, mert minden jó múltban keresendő. Amikor 36 év volt az átlagéletkor, a gyermekek 80%-a felnőttkor elérése előtt 4x meghalt antibiotikummal egy hét alatt megúszható betegségekben, tök normális volt a rabszolgamunka, a születési alapon történő megkülönböztetés, a jogállamiság hiánya (mondjuk az ma itt sem matyóhímzés), az éhínség és nemes egyszerűséggel állat és növényfajokat pusztítottak ki azért, világítani, villogni vagy parkettázni tudjanak.

7. A minden bokorban ólálkodó reptillánok okozzák az összes szerencsétlenséget. Nem, nincs véletlenszerű fakidőlés, 120 éves csatorna beomlása, emberi mulasztás miatt keletkezett robbanás. A gyíkemberek hallatlan költséges és macerás ármányokat szőnek egy olyan bolygó megszerzése érdekében, amit először elpusztítanak ők maguk, hogy aztán ebből jól meggazdagodjanak. Idejöttek a picsából, mert nekik a Föld kell puszta kőbolygóként, kerül amibe kerül, nem kell nekik másik kismillió eleve kőbolygó. Meg neki a tiszta víz kell. Azért mérgezik. Meg azért betegítik meg az embereket, hogy elszedjék a pénzüket. És nem gyógyítják ám meg őket aranyárban adott parlagfűkapszulákkal, hogy megint meg tudják őket betegíteni, és megint dőljön a lóvé! Á nem. Hagyják őket meghalni. Mert valami öröm nekik is kell.

8. Meg hát itt van az a csomó szimuláns megélhetési néger. Ide jönnek több ezer kilóméterről erőszakolni. Vagy leebolázni minket. Aztán itt kinyaljuk a seggüket. Jobban oda kellett volna figyelniük, hogy hova születnek. Akinek volt egy kis esze, az Európában született.

9. Tigrisbukfenccel veti rá magát minden fake hírre, ami szánalmas világképét igazolja. Csudálatos rákgyógyulás kristályfényrezonanciától, óvodások máját a feketepiacon áruló színesbőrűek, oltáron üzekedő buzik, rossz pillanatában hülye arcot vágó csini híresség, emberhús evésen kapott rabbi-kolónia, Asthar kapitányt négyszemközt fogadta a Pápa.

10. Még azt a kakukktojás feladatot is szétravaszkodja, ami a: Zongora, zongora, kakukktojás, zongora.

Igen, kicsit a szívemre vettem, h tegnap rondának és ostobának neveztek.

/Mariann Palankai/

11921805_10207683285905342_189429147548676491_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter