1. Nem lehet elégszer leborulni Gézabá, a konteo Paganinije előtt, aki bármilyen tetszőleges, random hírcsokorból (cseresznyefa virágzás, bálnaellés és kedvezményes hitelakció) ne tudna mellényzsebből előrántani egy koherens, cionvezérelt lakossági-mindmeghalást, naponta háromszor.

2. Ogerle életének nagy tragédiája, hogy három éves cerkófmajom kategóriában nem osztanak fizikai Nobel-díjat, mert abban a csoportkörben már a „technika” szó helyes leírásával is tarolna.

3. Nem akarom elkiabálni, de asszem a négerek az új zsidók. Ők nemierőszakolásban és ebolaterjesztésben szereztek kiképzőtáborokban jártasságot. Az azonosság a világuralmi törekvés, melyhez Karakószörcsögalsó leigázásán keresztül visz az út.

4. Többek közt a péniszbe önkézzel fecskendezett vazelin megoldással, ismét sikerült jól megfingatni a gyógyszergyárakat, ami ugyan okozott pár kellemetlen órát (cipóra dagadt herék, szepszis általi halál), de a pofájukba röhögve elutasítottuk a nagy lóvéért árult halálosméreg-medicináikat. A kurva anyjukat.

5. Rengetegen álmodoznak egy jobb és igazságosabb világ eljöveteléről, ahol nem az iskolázott, a valósággal kooperatív, innovatív, civilizált emberek (mint Steve Jobs) lennének a táplálkozási piramis csúcsán, hanem a gyűlölködő, korlátolt, műveletlen, náci analfabéták (mint ő). Páran vállról indítható rakétákban és kézifegyverek használatában látják a megoldást. Némileg, – optimistán-, tamáskodom, hogy vajon sikerül-e a százezer dolláros tömegpusztító kütyüket megszerezni a nemzetközi fegyverpiacról olyanoknak, akiknek a százezer forintos polcfeltöltő állást nem sikerült.

6. Gyengébbek kedvéért röviden felsorolom a chemtrail bizonyítékokat: szél, szélcsend, hideg, meleg, eső, szárazság, zápor, zivatar, pára, villámlás, mindenféle alakzatú felhő jelenléte, illetve mindezek hiánya. Továbbá a háztartási por, megmagyarázhatatlan falevél a teraszon és az összes olyan észlelés, ami kezeletlen elmebetegség során szükségszerűen megjelenik az anamnézisben.

7. Minden üdítőt és a vizet zuzammen benanocsippeztek az amerikaiak, hogy a rohadtul érdekes életük megfigyelése által szerezzenek profitot, valami elbaszott, félkegyelmű logika alapján. Viszont ettől a hírtől nyilván csúcsra pörög a házi pálinka fogyasztás, szóval a jövő héttől olyan zaftos ufósztorik lesznek itt, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaljuk utána!

/Mariann Palankai/

11219643_10207660850104461_9047223733308139912_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter