Heti összefoglaló azoknak, akiknek már a meleg is pont be@sz.:

1. Summa summárum, minden gyógyítja a rákot. Kivéve a rákgyógyszerek.

2. Obi és egy szalámis zsemle bármilyen területen megmutatkozó tárgyi tudása között (nők, magfizika, és Svájc tényleges földrajzi elhelyezkedése Európában, stb.) a detektálható különbség mindössze annyi, hogy az utóbbi nem posztol a facebookra.

3. A köröttünk lévő világ minden fizikai, kémiai, biológiai eseménye, folyamata kimerítően magyarázható a művház, a diófa és a nyúlketrec által határolt háromszögben szerzett kvantitatív és empirikus tudással. A bolygók és csillagok felől úgy rajzanak az ufók a Föld felé, ahogy a diszkógömb irányából a legyek a rántotthúsra. A légkör egy óriási pehelypaplan, amit úgy rángatnak a reptillánok, ahogy az asszonyok nagytakarításkor a dunyhát. A kémiai anyagok teljes vertikuma az ehető (sajtospogácsa) és a halálos (rézgálic) két extrém végpontján található. Feltekerőgomb- szisztémával szabályozható a nyár és a tél, ha az ember zsidó, ezért felerészben gonosz, felerészben kőgazdag, tehát van nekik pár bazinagy gázkonvektoruk (HAARP-juk) gecizésre. Az emberi faj génállományát pont oly avatott kézzel keverik a gyíkemberek, ahogy a kolbászt ízesíti a Köves Jani. A chemtrail kvázi egy repülővel történő fészer lekemotokszozás. És ezt a vak is látja.

4. A zsidók gyakorlatilag légkondi-eladásból és embermérgezésből élnek.

5. A Helyesírás Tagadó és a Szabadon Faszságokat Leíró csoportok tagjai számára kővalóság bármi világképükhöz kapcsolható trollkodás, ezért a rákoskeresztúri, árja csecsemővért palackozó üzem sábeszdekli logójú bejáratának fotója pik-pakk kap több száz megosztást.

6. A párás dögmeleg egyik tagadhatatlan előnye, hogy fél óránként születik pár angyalfotó, mert a hideg üvegre való páralecsapódás, mint magyarázat, nyilvánvalóan rosszindulatú ostobaság, ami szintén a zsidók érdekeit szolgálja.

7. Nem kizárt, hogy a Tesco-pénztárnál éppen előtted a kuponjait szöszölősen beváltó nájlonkardigános, decens háziasszony, gondolkodás nélkül dobna atomot színes-bőrűekre, orvosokra, tudósokra, cigányokra, vagy bárkire, aki egy kicsit is különbözik tőle, és/vagy gazdagabb, mint ő, és/vagy okosabb, mint ő. És valljuk be ez utóbbi azért nem kevés élőlény, a Föld teljes karalábéállományát is beleértve.

8. Heti kedvencem az a fél-analfabéta teljes-hülye, aki hosszú posztban ostorozza a sátáni Zuckenberget, majd gyermeki örömmel facebookozik azóta is doszt.

/Mariann Palankai/

11816286_10207611453509577_5783896221493067761_o

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter