Bizonyára nem vagyok egyedül a csoportban, más is zavartan pislog, ahogy megatonnányi agyrém zuhan ránk percről percre.
Kíméletesen összefoglalnám az aktuális topikokat:

1. Gézabá, mindannyiunk állócsillaga, a joviális szalon náci, Paracelsus szorgalmas bajai reinkarnációja

Röviden a lényeg: A Föld összes zsidójának számlájára, minduntalan kisebb-nagyobb összeg érkezik, ahányszor bármi időjárás van. Tökmindegy, hogy süt a nap, esik az eső, hideg van, vagy meleg, az PONT nem az emberiség érdeke. Régen nem volt időjárás. És felhők se nagyon. Plusz, a ciongyíkok legfőbb bevételi forrása a mérgezett-lakosság és/vagy – karfiol, azon túl, hogy amúgy is eléggé a bögyükben van Baja.

2. Oltáskivezetés, ha ne adj isten, a szüleid nem voltak hozzád hasonló elmebetegek:

Az év legzseniálisabb üzlete az oltáskivezetési beavatkozás. Egy általam hallatlanul irigyelt, életrevaló üzletember, a komolyan vehető Piorix C30 márkanévvel, piacra dobott egy homeopátiás szert (egy beoltatlan ember bőröndjének fülét hosszasan vízben áztatta, majd 1 milliószorosan vízzel hígította, és csinosra palackozta.) A szer semlegesíti, a páciens számára gyermekkorban orvul beadott oltásokat. Mivel a garantált semlegesítés után nem jelentkezik a beavatkozáson átesett személyen a (valójában aljas indokból) megelőzni szándékozott kór, ezáltal megmanifesztálódik az ékes BIZONYÍTÉK: eleve nem is kellett volna beadni asztat. Egy dolog fontos: nehogy tapasztalatlan homeopátiás szakemberre bízzuk a dolgot, mert ha egy decivel több vagy kevesebb vízzel viszi be a szervezetünkbe, annak beláthatatlan következményei lehetnek!!! Ezek közül csak a legenyhébb kifutás a halál, mert legrosszabb esetben még asztráltest-csonkulás is lehet a sarlatánságból, és abba még belegondolni is vérfagyás. A szakértő adagolók 5 ezerért rendelkezésre állanak. Az, hogy kedvenc elmeroggyantjaik szemében léteznek kókler homeopátiások, az majdnem annyira aranyos, mint a fogtündérhit.

3. A háztartási gépek jótállási jegyeinek orvosi szakkönyvként való alkalmazása:

Ez olyankor fordul elő, amikor a kicsit spicces vidéki háziasszony előveszi a színes tv használati utasítását, mely kantoni nyelvjárásból tükörfordítással készült, és random részleteket gépel be róla emlékezetből a facebook oldalára. Közben monoton ráiszik. Majd a csoportbéli barinőit elkezdi győzködni arról, hogy a leírtak (többek közt) aduász ellenszerei a ráknak, a meddőségnek és az allergiának. A barinőknek már attól enyhülnek a panaszaik, hogy látják leírva azon szavakat, hogy „Katod”, „Energiahúrok” , „Vákúúm”, illetve a pohár klaviatúrára billenése is létrehoz pár misztikus, önmagában is gyógyító kifejezést, amik mantraként kiterjesztődve élnek tovább.

4. Hüllőagy-eltávolítás

A gonosz cionok, egy monstre és átfogó génmanipulációs húzással, a teljes emberiség minden egyes tagjának agyába egy mikronnyi gyíkagyat telepítettek (ha már rendeset nem), amit bármikor képesek aktivizálni, pl. egy verőfényes tavaszi napon, ha kedvük szottyan a totális hatalomátvételre. (Ez az a sztori, amit anno nem sikerült a Marvel számára eladni. A döntéshozók nem találták elég hihetőnek. Helyette, a pókcsípéstől szuperemberré válást szavazták életszerűnek.)
Ám, rés a pajzson, az avatott kezek által bevettet filctoll! Na, ezzel nem számoltak a rohadékok! Ugyanis ha filctollal BIZONYOS számot írsz a kézfejedre, akkor baszhatják a zsidók, nem fog rajtad a programozás-aljasság. (Mert aszt hitték olyan kurva okosak. Haha. Hát nem!)

5. Ufók minden lakásban

Pár hölgyet továbbra is látogatnak éjjelente piszkos szándékú pajkos ufók, de valószínűleg a 175 km hosszú határzár, a csökkenő idénymunkás-szám, és az otthoni pálinkafőzés tervezett szigorítása, ezt meg fogja oldani rövidtávon.

6. Az Ördög, aki egy közepesen rosszcsont 8 éves szintjén mozog (bizonyos okok miatt, ennél magasabb szellemi szintet nem tudnak vizionálni):

Röviden az a lényeg: ha éjjel ugatnak a kutyák, ha egy háztartási gép felől halk zümmögés szűrődik, ha becsapnak valahol egy ajtót, ha szél támad egy hajnalon, vagy enyhe cigarettafüstöt érzel, akkor nem egy meleg nyári estén, nyitott ablakoknál normálisan előforduló dolgokat észlelsz, hanem az Ördög személyesen ólálkodik a panelben. Fokozott Ördögintenzitást mutat, ha álmodban a pizsama felsőd oldalra eltekeredik. Kis barátaink, akik csípőből rendre a XIII. század átlagos napszámosainak tudományos ismereteire támaszkodnak, és húrelmélet komolysággal értekeznek egymással a tömjénfüst használat fogásairól.

7. Para minden mennyiségben

A gonosz HáttérHatalom, – mely részben a zsidók, részben Ördög spanjai (picurka átfedéssel)-, ott ólálkodik a balmazújvárosi kertek alatt, mely a független gondolkodók maroknyi seregének epicentrumaként funkcionál. (Már ha gondolkodásnak lehet nevezni, ami egy mezeiegér dióbélrágás közbeni agytevékenysége). A gonosz HáttérHatalom szinte kizárólagos bevételi forrása, hogy fáradságot nem kímélve, jóravaló magyar emberek egészségét és pszichológiai harmóniáját rongálják, a Tescos sajtok megbabrálásával, gátlástalan szekrényajtó nyikorgatással, a wifi kapcsolat akadoztatásával és ravaszul kifundált villámlás-irányítással.
Az, hogy egy korlátlan hatalommal és pénzügyi erőtartalékkal rendelkező, az egész világot behálózó szervezet, a XXI. században lényegesen egyszerűbb és hatékonyabb módszereket is találhatna a Föld lakosságának kiirtására: az csak égbekiáltó gonoszságuk bizonyítéka! Mert ennyire gonoszak! Szinte elképzelhetetlenül.
Az a szerencse, hogy a gonosz HáttérHatalomnak fingja nincs az internet létezéséről és használatáról, így legféltettebb titkait és az ellencsapásokat bátran ki lehet beszélni nyilvános facebook-csoportokban. Az ellencsapások nem igényelnek bonyolultabb tudományos-technikai tudást a parizeres kenyér elkészítésénél. ( Praktikusan pár hatjegyű szám leírásával és egy gondosan észak-nyugatnak fordított, sima felületű kvarckaviccsal le lehet mattolni az egész gyíkbandát, wallstreetestől, billgatestől.)
Jómagam rettenetesen fájlalom, hogy a HaAARP hatásait kivédeni képes, 8 rétegű alufólia-sapka viseléséről, és kialakításának csínja-bínjáról csak írásban tájékozódhatok, mert egy ilyen varázscsákó konyhakredencen történő, aprólékos hajtogatását, meg arról a többszöri termékpróbáról (mire végül passzol a fejre), majd egy privát tevékenység közbeni, egész napos használatról készített videóba azért belekukkantanék.

8. Hollywood összes filmtrükkje kőkemény TÉNY

Bármilyen ákombákom hoax megjelenik az interneten, kis barátaink azt nagykanállal eszik. Naná, hogy gyerekhúst darálnak a mekihúsba. Mennyivel gazdaságosabb gyereket rabolni, mint felnevelni egy farmon a bocit! Naná, hogy ha a NAV-hoz bemész, Julika készségesen a kezedbe nyomja a csekken megjelenő megtakarítási összeget. Naná, hogy A gyilkos kétfejű cápa című horrortermék eltitkolt dokumentumfilm.(annyira el van titkolva, hogy max. 40 film van róla a Youtube-on) Naná, hogy a mikroszkópon keresztül lefényképezett rovar itt él 3 méteres valójában a kiserdőnkben, csak a gyógyszergyárak elérték az RTLKlubnál, hogy a tényfeltáró riport helyett Valóvilágot sugározzanak. Naná, hogy a leggagyibb photoshoppal a mexikói kisgyerekre illesztett harmadik kéz tökvalóság.

És mindez halál vicces, addig a pillanatig, amíg közülük páran betyársereg formátumba nem torlódnak, amíg nem hal meg egy (többszáz) kisbaba az ékegyszerűen elérhető orvosi ellátás babonaságból való megtagadása miatt, amíg szemfüles politikusok meg nem látják bennük a szavazót, és rájuk nem kezdik szabni országunkat…..

/Palankai Mariann/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter