TÉNY: Mentesíti az állítást mindennemű bizonyítási kényszer alól. Mondat után írva onnantól az minden vitán felül áll.

MINDMEGHALUNK: Ha nem tudsz mit hozzászólni a beszélgetéshez, de tudatni akarod mindenkivel, hogy a konspirációs teóriák elkötelezett híve vagy. Olyan mint a kereszténységben az Ámen.

ÁLDÁS (szívekkel): Jólelkű személynek szeretnéd láttatni magad aki a leírtakban pozitív előjelt lát. Magában foglalja, hogy gyűlölöd a Háttérhatalmat.

OLVASS: Lásd TÉNY, egyben felszólítod a szkeptikust a konspirációs elméletek tanulmányozására.

SAJNOS IGAZAM VAN: Lásd TÉNY, de kihangsúlyozva a mondandód drámai mivoltát.

SZAKEMBER: Istenadta tehetség, született bölcs, aki képzettségének hiányát józan paraszti ésszel pótolva kiválóan eligazodik az érdeklődési körébe tartozó területeken. Nem összekeverendő az olyan kóklerekkel mint az orvosok, mérnökök és fizikusok.

KUTATÓ: Lásd SZAKEMBER, csak szemüveges.

TUDÓS: Magasan képzett ember, aki egyetért velünk. Főbb ismertetőjelei az égnekálló haj, erős akcentus, mániákus nevetés, valamint hosszas monológok a terveiről és sérelmeiről.

SZÉLHÁMOS, KURUZSLÓ: Magasan képzett ember, aki nem ért egyet velünk. Gonosz, bomlott elméjű és zavarodott személy, akit nyilvánvalóan a Háttérhatalom befolyásol. Főbb ismertetőjelei a Tudományos Akadémia tagság, nemzetközi elismertség, díjak, kitüntetések.

KONTEÓ: Megkérdőjelezhető forrásokból származó megkérdőjelezhetetlen színtiszta igazság. Életszerűsége a fizika törvényeire hivatkozva se vonható kétségbe.

HÁTTÉRHATALOM: Bizonyos körök globális összeesküvése, kiknek Amerika támogatása lévén korlátlan anyagi erőforrás áll rendelkezésre. Egyetlen céljuk Magyarország lakosságának kiirtása, majd elbutítása.

BIZONYOS KÖRÖK: Zsidók, romák, zsidók, melegek, zsidók, űrlények, zsidók, szkeptikusok, zsidók, szabadkőművesek, zsidók, plusz a Chemtrail Rajongói Klub tagjai.

REPTILIÁN: Szíriusz bolygóról származó, a mi valóságsíkunkon létezni képtelen lények, akik zsidó bankárcsaládokkal szaporodtak, hogy a félig gyík, félig ember alakváltó unokáikon keresztül irányítsanak minket.

CIONIZMUS: Zsidó nemzeti mozgalom és ideológia, amelynek célja Magyarország területén egy zsidó állam megalakítása.

CHEMTRAIL: Népirtás minden szemmel látható formája.

HAARP: Népirtás kizárólag fejfájás útján észlelhető formája.

BAJA: Bács-Kiskun megyei város, a Háttérhatalom népirtási technikáinak tesztközpontja.

MAGYARORSZÁG: Kárpát-medencében fekvő, tengerparttal nem rendelkező, stratégiailag kulcsfontosságú ország. Világszínvonalú haderejének köszönhetően katonai úton bevehetetlen, ezért ivóvizeinek megkaparintása kizárólag az ott élő felsőbbrendű faj kiirtása útján valósítható meg.

IVÓVÍZ: Kizárólag Magyarország területén fellelhető, folyékony halmazállapotú ásványkincs, mely az ország leigázásán kívül más módon nem elérhető.

TILTAKOZÁS: A népirtás elleni védekezés hatékony formája, melytől megretten a Háttérhatalom és visszatakarodik Izraelbe vagy a faszomtudjahova.

OKTATÁS, MÉDIA: Kizárólag agykontroll céljából létrehozott intézmények. Innen származó információ nem tekinthető hitelesnek.

EGÉSZSÉGÜGY: Népirtás, és a gyógyszeripar (értsd: zsidók) bevételeinek növelése céljából létrehozott intézményrendszer.

SZAKFOLYÓIRATOK: A Háttérhatalom által manipulált zavaros agymenések gyűjteménye. Tele vannak olyan kifejezésekkel amiket nem tanítanak az Élet Iskolájában, ezért teljesen irrelevánsak.

ÉLET ISKOLÁJA: Elmegyógyintézet.

BEJELENTETTÉK: Hivatalos szerv elméletileg lehetségesnek tartja.

/Földvári Márton/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter