Kedves gyíktársaim, törökbálinti háziasszony fedőéletemhez tartozó Facebook-kapcsolataim idegesen érdeklődtek az e csoportban tett bejegyzéseim okán. Utólagos engedelmetekkel, ezt válaszoltam:

Pár kedves ismerősöm, egy “chemtrail for everyone” facebook-csoportba tett bejegyzésemet olvasva, udvariasan érdeklődtek: ezmiez??
A földön kb. 1 millió ember vasszilárdsággal hisz egy logikai bakugrásokkal tarkított rendszerben, de e tulajdonságai avatják első osztályú agyrémmé:

1. Egy idegen civilizáció alakváltó gyíkemberei, a reptillánok, beépültek a Föld nagyhatalmainak kormányaiba, közigazgatási rendszerébe, és rettenetesen gonosz és kapzsi zsidókkal karöltve, mindennemű földi élet eltörlésére szövetkeztek. Ezek a ciónok (zsidók) annyira rettenetesen gonoszok és kapzsik, hogy még saját maguk is hajlandóak kiirtani, ha rendesen megfizetik őket ezért. (Mert hogyha minden fű, fa, virág, folyó, légkör kihal, akkor azért ők is mennek a levesbe, sírva könyörgöm.)

2. A reptillánok nem akarnak a milliónyi kihalt, légkör nélküli kőbolygó egyikére sem költözni, nekik a Föld kell, kerül amibe kerül alapon, kőbolygóvá alakítva.

3. Ennek az idegen civilizációnak a magyarok különösen a begyükben vannak, mert évezredekkel ezelőtt valami galaktikus gebasz volt köztünk, akik a szíriuszi csillaggyermekek, a MAG gén örökösei vagyunk. Szóval minket még a szokásosnál is jobban irtanak.

4. A több fényévnyi távolságról érkezett, a civilizációnkat messze meghaladó technikai fejlettséggel rendelkező gyíkemberek, nem három-négy-hat jól irányzott halálsugár-bombával pusztítják el max. egy perc alatt a földi élővilágot, hanem már kb. 50 éve sportolnak rajta egy viszonylag fáradságos módszerrel: a menetrendszerű légi-forgalomban és a teherszállításban résztvevő repülőgépekre szerelt tartályokból lassan ölő mérget szórnak ránk.

5. Ebből persze semmit sem vesz észre az évi 2,3 milliárd utas, aki a világ 1600 repülőterét érinti 55 millió repülőjárattal, és a teherforgalomban szereplő további 11 millió járat sem, mert az ezt a kontingenst kiszolgáló, 40 millió nagyságrendű munkavállalói apparátus egy része benne van, másik része sík hülye, és nem tűnik fel neki sem a 50-100 millió gallon vegyi-méreg a fedélzeten, sem a terepjáró méretű permetezőkészülékek garmadája.

6. Az összeesküvés bizonyítéka minden időjárásban, légkörben, felhőzetben, hőmérsékletben megjelenő anomália. Anomáliának számít a fodrozott felhők, a nyári zápor, a napfelkelte, a jégeső a hideg, a meleg, stb. Az a körülmény, hogy évszázadokkal ezelőtt is voltak viharok és megnyúlt alakú felhők az égen, melyet művészek (Rembrandt) is megörökítettek, az csak handabanda. De a mindent elsöprő bizonyíték maga a kondenzcsík, amelynek fizikai létrejöttét nyilván nem lehet olyanoknak megmagyarázni, akik számára a befőttes-gumi a legbonyolultabb, még értelmezhető fizikai mechanizmuson alakuló, ember alkotta szerkezet.

7. A ciónok másik gyilkos fegyvere a HAARP kutatóállomás, ami valójában egy csapadék megakadályozó gyilkos fegyverkomplexum, mihez képest az El Nino a fasorban sincs.

8. A chemtrail-HAARP hívők további gazságokat is nagykanállal esznek, mint a McDonald’s szendvicseibe beledarált gyermekhús. E tárgyú Facebook bejegyzéseik, kommentjeik, sok fárasztó nap után ajándékozott meg gondtalan pillanatokkal. Tudománnyal kapcsolatos ismereteik megrekedtek a planktonok és a mezeiegerek tárgyi tudása közt valahol félúton.

9. Nem létező kémiai anyagokat (gigantikus molekulájú mikrilla), nem létező fizikai jelenségeket (mindent gyógyító ibolyaláng), nem létező természeti jelenségeket (angyalpor kiáramlás), stb. hallucinálnak.

10. Bármilyen hétköznapi eseménybe (motorzúgás) tetszőleges, világvége sztorit tudnak beleparanoizálni.

11. Vérbőszen terjesztik hitüket írásban, de közben funkcionális analfabéták. A helytelen helyesírásról elsőre mindnyájan arra a saját portfóliónkban megtörtént, nagyságrendileg 20 eset ugrik be, amikor a kis-képernyőn való gépelés, vagy az adaptív szövegbeviteli alkalmazás bekapcsoltsága humoros, vagy kínos helyzetbe hozta az embert. Én egy tekintélyes, konzervatív és jól fizető ügyfelemnél, egy gyorsan beírt udvariasnak szánt sms-ben a  “lehetőség” helyett egyszerűen rákérdeztem: „lehet segg?”. Mivel többé-kevésbé csinos vagyok, utolsó szalmaszálként kapaszkodtam abba, hogy kérdésemmel inkább felvillanyoztam, semmint a kirúgásomon gondolkodik. De itt nem ludas az autocorrect. Leírnak a legújabb, elméletükhöz kapcsolható tapasztalás-állítmányt, majd 4-6 mondatra bővítik ragozás, alany, központozás, stb. nélkül, pár ötletszerű, egymás mögé sorolt hangalakkal, és random nagybetűsítenek, akár szó közepén is, fékevesztett felkiáltójel mennyiséggel.

12. Dacára annak, hogy hosszan tervezgetik egymás közt (olvastam), hogyan lehetne repülőgépeket megsemmisíteni, fizikailag nem veszélyesek: Legkiforrottabb stratégiájuk idáig a 10 ezer méter magasan repülő Boeing-pilóta, borotválkozó tükörrel való elvakítása volt. Annak ellenére, hogy mentálisan készek elkövetni bármilyen erőszakot, a babkonzerv rendeltetésszerű használata is meghaladja a képességüket, ezért nem hiszem, hogy bárkiben képesek komoly kárt tenni, aki nem ízeltlábú.

A lényeg, hogy beléptem egy csoportba, ahol nagyon sokat lehet nevetgélni babonaságokon, és aminek tagjai pellengérre tűzik a pókháló finomságúan náci, – és ha nem is veszélyesek -, de kártékonyan ostoba polgártársainkat. Kártékonyságuk bizonyítéka az a rengeteg áldozat, aki utolsó pénzéből százezrekért vett mindent gyógyító ionpiramist, vagy sejtrezonancia hálót.

/Palankai Mariann/
kutyika

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter