1. Sajnálattal értesültünk, hogy nálunk lényegesen életrevalóbb polgártársaink megkezdték a feláras kemtréjl mentes zöldség és gyümölcs árusítását. Hívőink önerőből marketálják egymás közt a vállalkozást, nesze még egy pofon az élhetetlenségünknek.

2. Mónikának most már a fejében is turkálnak éjjelente az ufók. Törökbálinti háziasszonyként arra gyanakszom, üres tároló helyet keresnek, pl. a tartalék karácsonyfaégőknek. Leírása alapján közben nyugtatgatták, hogy nem lesz semmi baj. Kedves Mónika, bármekkora genyók a földönkívüliek, igazat mondanak neked: ennél nagyobb baj már nem lehet veled.

3. Barinője Kati, a rasszizmus Descartes-ja, velősen megosztotta velünk önértelmezésének igazságát: nem vagyok zsidó, tehát antiszemita vagyok.

4. Bekukkanthattunk a középkori őspermetezés postagalambos kulisszatitkaiba. (Szegény kis cuki madárka, azzal a kicsi kis tartállyal halálra repkedhette magát, mire legalább egy sünicsaládot tisztességesen kiirtott.)


5. Mindenki Ágija, megfellebbezhetetlen bizonyítékként tárta elénk, egy jobb sorsra érdemes, mostanra megzakkant Harvardi professzor chemtrail – náci- CIA – transznacionális vállalatok – sátánimádó királyok – szabadkőműves összeesküvés, 25 dollárért árusított, lázálmos kuszaságainak rövid kivonatát (izgi bálványimádós részletekkel), mely szerint mindeme gazságokat kivédheti az ember, ha lelkiismeretesen méregtelenít, lúgosít, oxidál és a Biblia Gyógyító Kódexében pontosan leírt 6 orvosló frekvencián rendszeresen énekel.

6. Cobra kapitány doszt megüzente, hogy a Koronacsakra rózsaszín rezgésmodulációval emeli a kék pajzs Siriusi energiakontingensét. Kicsit nyugodtabban is alszom.

7. Gézabánk tanult néhány vadi-új idegen szót (pl. relatív), ám jelentésüket , számára, még homály fedi, így roppant mulatságosan, ötletszerűen beilleszti üzeneteibe. Gézabá a chemtrail örök Elvise, a konteo Paganinije!

8. Új, csudálatos orvoslási technikáról hullott le a lepel, a beteg testtáj zöldfilctollas csíkozásáról. Állítólag ebolán kívül mindent gyógyít ez a mágikus hatású mechanizmus. Kegyelemdöfésnek tűnik ez a Richter számára, aki tud, szabaduljon a részvényektől!


9. Ez utóbbi hihetetlengyógyuláslehetőség nyakában szorosan ott liheg a magad által teremtett rózsaszín tojásban állás. Ezt pontosan nem értem, de szerintem ez ebben a műfajban tökre normális, sőt.

10. És hát a távgyógyítás. Annnnyira megacukrok, ahogy gyógyítgatják egymást nagylelkűen, bőkezűen, két kézzel ontott Szeretet-Fėny-Sugãrentitås-Rezgėskegyelem-Àldásrezonancia Energiákkal, az interneten keresztül! Alig várom, hogy beteg legyek!

/Palankai Mariann/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter