Madocsai, csak egy sajnálatraméltó, szerencsétlenül járt átlagpolgár. Kiskora óta nem barátkoznak vele, mert órákon a kuksijával játszott és ettől a szokásától felnőttként sem tudott szabadulni. Betegesen vonzódik a hexagonokhoz, a kipákhoz, a levágott fitymákhoz, a gyertyákhoz (de csak ha 9 ágú), szereti továbbá a melegeket és a nacionalista beállítottságúakat, de ezt sajátosan, elutasító módon nyilvánítja ki.

Az elemi iskolát elvégezve első útja a józsefvárosi piacra vezetett, mondván “ottoccsóadiploma”. Az árból 200Ft-ot sikeresen kiskótozva (öröm)ittasan dzsalt el commodore 64-eséhez, amire aznap töltötte le az internetet. Miután kipörgette a pornóoldalakat ráébredt, hogy az internetet fizetni kell, így azon nyomban munkát is keresett. Sajnos sem az üzletben, sem a nemi életben nem járt sikerrel, miután egy antikolt ciberunikornis elcsapta a 8.kerben. A fitymájától és önbecsülésétől megfosztott légkörmetafizikus immár légiutas-kísérőként kereste kenyerét, de a háttérhatalom miatt prostitúcióra kényszerült. Mivel jól ráb@szott (csak, hogy témánál maradjunk), mindent a légitársaságokra kent, elutasító módon elszigetelte magát a külvilágtól, és NDK-s pornókazettákkal felszerelkezve a sufnijába vackolta be magát. A magyar helyesírás szabályait illetve a “Hogy legyél űbersuttyó”-t megalkotva vált igazán híressé. Ezen műveinek utóhatásai végigkövetik életpályáját. Rengeteg időt, pénzt és agykapacitást fordított a légitársaságok elleni harcra, így 2 nap alatt a teljes idegpályarendszerét leépítette egy papucsállatka szintjére. Ezt már nem tudták a sámánok orvosolni így arra a döntésre jutottak, hogy elnézik az ótvarnagy hülyeségeit, mert ilyen életkörülmények mellett nem él túl soká amúgy sem.

Levonva történet fő mondandóját arra jutottunk, miszerint ha agyhalott hülye vagy, és még nagy is a pofád hozzá, akkor elég szánalmas életed lesz.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter